Centre Mèdic Teknon és el sisè hospital privat d'Espanya més ben valorat en el 2017 segons el Monitor de Reputació Sanitària Merco i el primer en l'àmbit de Catalunya. Cal destacar que els cinc primers hospitals que apareixen en el rànquing són tots de caràcter universitari, de manera que afegeix més valor a la posició de Teknon que no ho és.

Dins d'aquest rànquing, cinc hospitals pertanyents al Grup Quirónsalud figuren entre els deu primers llocs: Hospital Universitari Quirónsalud Madrid, Centre Mèdic Teknon, Hospital Universitari General de Catalunya, Hospital Quirónsalud Sagrat Cor de Sevilla i Hospital Quirónsalud Màlaga.

Per especialitats, on s'avaluen conjuntament els hospitals públics i privats, Teknon destaca sent el 5è millor valorat en l'especialitat de Cirurgia oral i maxil·lofacial; en la posició 14 en l'especialitat de Radiodiagnòstic; i en 15è lloc en Dermatologia medicoquirúrgica i venereologia. En aquest monitor de reputació també es presenten els resultats en gestió de comunicació, on Teknon apareix dins dels 10 hospitals amb millor equip de comunicació. Dins dels Top 10 trobem a 3 centres mèdics de Barcelona: Hospital Vall d'Hebron, Hospital Clínic i Centre Mèdic Teknon, en els llocs quart, sisè i novè respectivament.

La llista dels 26 hospitals privats amb millor reputació d'Espanya inclou també a altres cinc centres del Grup: Complex Hospitalari Ruber Juan Bravo, Hospital La Llum, Hospital Universitari Quirónsalud Dexeus, Hospital Ruber Internacional i Hospital Quirónsalud Barcelona.
El Monitor de Reputació Sanitària de Merco ha estat elaborat després d'analitzar la valoració de 5.261 agents sanitaris, entre ells metges, infermers, directius d'hospitals, associacions de pacients i periodistes sanitaris. L'opinió de tots ells s'ha tingut en compte sobre la base de 1.000 indicadors de qualitat i gestió clínica.

L'excel·lent valoració suposa un nou estímul en el nostre compromís de seguir millorant i seguir apostant per la qualitat assistencial.

FaçanaTeknon_2