Per què a la Unitat de Càncer de Mama de l'Instituto Oncológico Teknon?

  • Comitè multidisciplinari. La Unitat de Càncer de Mama de l'Instituto Oncológico Teknon compta amb un comitè multidisciplinari format per especialistes en Oncologia, Cirurgia, Ginecologia, Radiooncologia i Cirurgia Plàstica, així com professionals de Radiologia, Anatomia Patològica i Medicina Nuclear, amb l'objectiu de proporcionar un tractament personalitzat basat en el benestar de la pacient. La Unitat de Càncer de Mama també disposa d'especialistes en Psicologia o Nutrició, entre altres.
  • Diagnòstic ràpid i fiable. En un entorn càlid i de total confiança, les pacients de la Unitat de Càncer de Mama podran disposar d'un diagnòstic ràpid i fiable, i d'un tractament integral de la mà d'especialistes de reconeixement internacional.
  • Equip d'infermeria oncològica. L'equip d'infermeria de l'Instituto Oncológico Teknon, amb formació específica en oncologia, és una part essencial abans, durant i després del tractament. Cada pacient té una infermera de referència, que oferirà assessorament en les necessitats i/o preocupacions que pugui tenir la pacient i els seus familiars.
  • Tecnologia d'última generació en els diferents serveis que intervenen en el diagnòstic i tractament del càncer de mama: anàlisis clíniques, anatomia patològica, diagnòstic per la imatge, medicina nuclear, radiooncologia, etc.