Solucions integrals

En cas de diagnòstic positiu, pot tenir la tranquil·litat que a Centro Médico Teknon disposarà dels tractaments més adequats en funció del seu cas

Soluciones integralesSoluciones integralesEn cas de diagnòstic positiu, pot tenir la tranquil·litat que a Centro Médico Teknon disposarà dels tractaments més adequats en funció del seu cas.

  • Prostatectomia radical amb laparoscòpica. La glàndula prostàtica i les vesícules seminals s'extirpen a través de petites incisions mitjançant una tècnica mínimament invasiva, fet que redueix al màxim les cicatrius, el dolor postoperatori, l'estada hospitalària i afavoreix una recuperció més ràpida que la cirurgia tradicional oberta. Es tracta d'una tècnica que requereix una alta experiència i domini per part de l'uròleg especialitzat que la porta a terme per obtenir resultats òptims.
  • Prostatectomia radical laparoscòpica assistida pel robot da Vinci. El robot da Vinci ofereix els beneficis de la cirurgia mínimament invasiva i elimina les dificultats de la cirurgia laparoscòpica gràcies a la seva major maniobrabilitat, millor camp de visió i la filtració de tremolors que permeten una cirurgia de màxima precisió. Els estudis realitzats han demostrat que els pacients operats de prostatectomia amb el sistema da Vinci recuperen la continència urinària i la funció sexual més ràpidament i amb menor risc que els pacients sotmesos a una cirurgia oberta convencional o a una laparoscòpia.
  • Prostatectomia radical radioquirúrgica assistida pel robot Novalis. La radiocirurgia robòtica és un procediment de màxima precisió per al tractament del càncer que requereix una alta especialització. Les tècniques d'imatge diagnòstiques més actuals permeten detectar la localització exacta i la forma tridimensional del tumor. Posteriorment, mitjançant la radiocirurgia robotitzada, l'especialista pot focalitzar la dosi de radiació de forma no invasiva i sense talls per destruir el tumor i preservar tant els teixits sans veïns com la funció sexual i la continència urinària del pacient.