Instituto Oncológico Teknon

En que podem ajudar?

Necessito demanar hora per a la propera visita

El personal de programació li indicarà quins dies visita el seu metge i li donarà hora intentant adaptar-se a les seves necessitats.

L’atendrem personalment a la nostra recepció o a través del telèfon 93 290 64 71. El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 21hores

Necessito demanar hora per fer-me proves diagnòstiques (anàlisi, radiografies, etc.)

El personal de programació contactarà amb els serveis on s’han de realitzar les proves i les coordinarà per assegurar que els resultats estiguin disponibles per a la propera visita. Li recomanem que sol·liciti les proves amb antelació.

L’atendrem personalment a la nostra recepció o a través del telèfon 93 290 64 71. El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 21hores.

NeNecessito un informe del meu metge

La secretària del servei mèdic prendrà nota de la seva petició i s'encarregarà de preparar-li la documentació corresponent. Aquest tràmit s'ha de sol·licitar amb antelació.

Pot trucar de dilluns a divendres, de 9 a 21hores, al telèfon: 93 290 64 71.

No em trobo bé

Es pot dirigir al nostre personal d'infermeria. El professional que l'atengui valorarà el seu estat i es posarà en contacte amb el seu metge.

Estem a la seva disposició a l'Instituto Oncológico Teknon, de dilluns a divendres, de 9 a 21 hores. Si ens vol localitzar per via telefònica, truqui al número: 93 290 64 71.

Hauria de parlar amb el meu metge

Es pot dirigir a la secretària del servei mèdic. Ella s'encarregarà de les gestions pertinents.

Pot trucar, de dilluns a divendres, de 9 a 21 hores, al telèfon: 93 290 64 71.

M'agradaria fer una consulta sobre la facturació dels serveis del IOT

El nostre personal d'administració pot proporcionar-li la informació que necessiti. Depenent de la informació sol·licitada, pot ser necessària la recerca de dades en els nostres arxius, per aquest motiu li recomanen que realitzi la sol·licitud prèvia per evitar esperes innecessàries.

L'atendrem personalment a la nostra recepció o a través del telèfon 93 290 64 71. El nostre horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 21 hores.

Urgències mèdiques

Si tingués qualsevol complicació mèdica un dia festiu o fora de l'horari d'atenció al públic de l'Instituto Oncológico Teknon, es pot dirigir al Servei d'Urgències de Centro Médico Teknon, on es presta atenció mèdica 24 hores al dia, 365 dies l'any.

No oblidi que ha d'identificar-se com a pacient de l'Instituto Oncológico Teknon

Telèfon del Servei d'Urgències: 93 290 62 29
Telèfon de Centro Médico Teknon (centraleta): 93 290 62 00

L'accés al Servei d'Urgències es troba a l'entrada situada al carrer Marquesa de Vilallonga.