Radiocirurgia i radioteràpia estereotàxica Novalis

El Tractament Idoni per al seu Diagnòstic

Opcions de tractament no quirúrgic

Saber que vostè té un tumor cerebral o una malformació vascular li pot causar inquietud i suggerir-li moltes preguntes. Estar informat al màxim sobre la seva condició i possibilitats de cura es converteix en un objectiu prioritari, sobretot en el moment de seleccionar el tractament més adequat per a vostè.

A continuació li detallem un tractament no quirúrgic per a tumors cerebrals i malformacions vasculars – Novalis Shaped Bearm Surgery™. Al Servei de Radiooncologia de Centro Médico Teknon, el nostre principal objectiu és seleccionar el tractament més apropiat per a la seva malaltia, mantenint la seva qualitat de vida durant el tractament i permetent que torni a emprendre les activitats de la vida diària el més aviat possible.

La seva cura en mans adequades

Un dels objectius prioritaris de Centro Médico Teknon és arribar als nivells més alts en totes les facetes dels nostres serveis, incloent l'atenció al pacient, la investigació clínica, el tractament, el control i la prevenció de càncer, així com l'educació pública i professional.

Unitat de Radiocirurgia del Servei de Radiooncologia

El nostre equip mèdic està format per un ampli grup d'experts especialitzats en malalties del sistema nerviós central (neurooncòlegs, neurocirurgians, radiooncòlegs i radiòlegs). Cada professional, assistit per un equip de tècnics i infermeres, treballa amb la tecnologia més avançada per optimitzar al màxim el tractament de tumors cerebrals i malformacions vasculars.