especialidad-cabecera-oncologiaespecialidad-cabecera-oncologia
hematologiahematologia

Unitat d’Hematologia Oncològica

Ofereix un diagnòstic integral i personalitzat per als pacients que presenten malalties limfoproliferatives (limfomes, leucèmies)

La Unitat d'Hematologia Oncològica del Instituto Oncólogico Teknon ofereix un diagnòstic integral i personalitzat per als pacients que presenten malalties limfoproliferatives (limfomes, leucèmies) així com els tractaments més avançats i convenients per a cada cas.

La Unitat està dirigida pel Prof. Emili Montserrat (expert de reconeixement mundial per les seves aportacions al coneixement i al tractament de la leucèmia limfàtica crònica i els limfomes) i coordinada des del punt de vista clínic pel Dr. Francesc Cobo (hematòleg especialitzat en el diagnòstic i tractament d'aquestes malalties).

La Unitat d'Hematologia Oncològica de l'IOT compta amb l'estreta col·laboració del Servei d'Anatomia Patològica de Teknon i amb el suport de patòlegs especialitzats en el diagnòstic de les malalties limfoproliferatives.

El nostre Laboratori d'Anàlisis Clíniques presta a la Unitat el suport que precisen les malalties sanguínies des del punt de vista del diagnòstic (citologia, citofluorometria, citogenètica i biologia molecular.).

El Professor Emili Montserrat, un dels experts internacionals que proposen un canvi de paradigma en el tractament de la leucèmia limfàtica crònica de mal pronòstic.