especialidad-cabecera-oncologiaespecialidad-cabecera-oncologia
prostata riñon y vejigaprostata riñon y vejiga

Unitat de pròstata, bufeta, ronyó i testicle

Oferir la millor atenció i els mètodes més avançats de detecció i tractament del càncer de pròstata

La Unitat de Pròstata, Bufeta, Ronyó i Testicle de l'Instituto Oncológico Teknon s'ha creat per oferir la millor atenció i els mètodes més avançats de detecció i tractament del càncer de pròstata, el segon càncer amb més incidència entre els homes, especialment a partir dels 50 anys, així com els de bufeta, ronyó i testicle.

Està formada per un equip multidisciplinari que inclou Uròlegs, Radiooncòlegs, Anatomopatòlegs, Oncòlegs metges, Bioquímics, Psiquiatres i Infermeres amb l'objectiu d'oferir al pacient un servei integral i eficaç.

L'Instituto Oncológico Teknon s'enorgulleix de poder comptar amb un especialista que és referent en Oncourologia a Espanya: el Dr. Joan Carles, que forma part de la Junta Directiva del Grup Espanyol de Tractament de Tumors Génitourinaris (SOGUG).

La cirurgia (prostatectomia), la radioteràpia d'intensitat modulada (IMRT) i, en alguns casos, la quimioteràpia (que s'administra al nostre Hospital de Dia) són alguns dels tractaments que utilitzem en funció de l'edat, l'estat del pacient i l'estadi de la malaltia.

La radioteràpia d'intensitat modulada (IMRT) en el tractament amb radioteràpia del càncer de pròstata s'aplica a la Unitat de Radiocirurgia i Radioteràpia Estereotàxica Novalis del Servicio de Radiooncología de Centro Médico Teknon des de l'any 2000.