Barcelona - 18/09/2013

Centro Médico Teknon ha rebut per quarta vegada consecutiva la reacreditació en qualitat hospitalària atorgada per la Joint Commission International (JCI). El desembre de 2002 Teknon va ser la primera institució sanitària privada a Espanya en rebre aquesta acreditació, des d'aquesta data i de manera consecutiva els anys 2006, 2010 i 2013 ha obtingut la renovació d'aquest segell de qualitat, el més prestigiós i reconegut internacionalment de les certificacions sanitàries.

La certificació obtinguda, vàlida per a un període de 3 anys, termini en què Teknon s'ha de sotmetre a un nou procés d'avaluació per renovar-la, respon al compliment dels rigorosos estàndards de qualitat orientats a l'atenció als pacients i la gestió del centre recollits en el Manual d'Acreditació d'Hospitals de la JCI. En aquest sentit, el Dr Josep M. Payà, director mèdic de Centro Médico Teknon, subratlla que "aquest reconeixement reafirma el compromís de Teknon amb l'excel·lència i ens encoratja per seguir treballant en la millora continuada en benefici dels pacients, les seves famílies i els professionals que componen la nostra organització".

Noticies Teknon

L'Institut Maxil·lofacial Teknon crea la primera base de dades de registres facials 3D

Barcelona - 20/02/17

L'Institut Maxil·lofacial del Centro Médico Teknon, dirigit pel Dr. Federico Hernández-Alfaro, crea la primera base de dades de registres facials 3D d'Espanya i posa a l'abast de qualsevol persona la seva pròpia "empremta" facial per a poder-la utilitzar en cas de necessitar-ho.

Veure totes les noticies »

El Instituto Maxilofacial Teknon crea la primera base de datos de registros faciales 3D

Barcelona - 20/02/17

El Instituto Maxilofacial del Centro Médico Teknon, dirigido por el Dr. Federico Hernández-Alfaro, crea la primera base de datos de registros faciales 3D de España y pone al alcance de cualquier persona su propia "huella" facial para poder utilizarla en caso de necesitarlo.

Veure totes les noticies »

Agenda
No hi ha esdeveniments per aquest dia.
No hi ha esdeveniments per aquest dia.