S'estan mostrant 1 - 5 de 59 resultats.
Barcelona - 30/03/2015
El Dr. Antoni Russi, neuròleg de Teknon, durà a terme, el proper mes, com a investigador principal, un nou assaig clínic dirigit a pacients que pateixen la Síndrome de Lennox - Gastaut.
Barcelona - 18/02/2015
En el projecte europeu de telemedicina REMPARK, que esta coordinat per la Universitat Politècnica de Catalunya i té un pressupost d'uns cinc milions d'euros, hi participen l'Hospital Quirón Teknon, Telefónica, l'Associació Europea de la Malaltia de Parkinson (EPDA), així com diversos centres de recerca i empreses d'Alemanya, Portugal, Itàlia, Israel, Irlanda i Suècia.
Barcelona - 11/02/2015
Aquesta nova tècnica elimina al voltant del 30% dels aliments de l'estómac abans que les calories siguin absorbides, el que facilita la pèrdua de pes
Barcelona - 23/01/2015
Els articles donats es van lliurar a diverses entitats socials que ajuden a centenars de nens, joves, persones gransi famílies en risc d'exclusió social.
Barcelona - 15/12/2014
Hospital Quirón Teknon, Hospital Quirón Barcelona, Hospital Universitario Quirón Dexeus i Instituto Oftalmológico Quirón Barcelona recolliran joguines per al Casal dels Infants