S'estan mostrant 1 - 5 de 83 resultats.
Barcelona - 29/04/2016
Més d'un centenar d'experts en oncologia han debatut sobre l'aplicabilitat de les últimes plataformes genòmiques amb finalitat pronòstica i predictiva.
Barcelona - 29/04/2016
Más de un centenar de expertos en oncología han debatido sobre la aplicabilidad de las últimas plataformas genómicas con finalidad pronóstica y predictiva.
Barcelona - 21/04/2016
Destacats experts en oncologia debatran sobre l'aplicabilitat de les últimes plataformes genòmiques per valorar el risc de recaiguda en càncer de mama, i com evolucionaran aquestes plataformes en altres tumors com el de pulmó, còlon i pròstata.
Barcelona - 21/04/2016
Destacados expertos en oncología debatirán sobre la aplicabilidad de las últimas plataformas genómicas para valorar el riesgo de recaída en cáncer de mama, y cómo evolucionarán estas plataformas en otros tumores como el de pulmón, colon y próstata.
Barcelona - 20/04/2016
Centro Médico Teknon-Grupo Quirónsalud ha rebut a alts directius sanitaris en el marc del V Seminari Hispanoamericà de Gestió en la Salut, organitzat conjuntament per la Fundación ICEM (FICEM), de Buenos Aires, i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), sota el títol "Reptes i Innovació en la Gestió Sanitària".
Agenda
No hi ha esdeveniments per aquest dia.
No hi ha esdeveniments per aquest dia.