Escenari42Escenari42

Un any més, multitudinària festa d'estiu, enguany centrada en els nostres 25 anys d'història. L'acte, conduit pels presentadors Elisabet Carnicé y Dídac Castignani, va comptar amb un video commemoratiu i les paraules del Director del centre, el doctor José Luis Simón i del President de la Junta Facultativa, el Dr. Josep Tuneu.

Els dos concursos que es van organitzar durant la festa, - el Teknon Challenge, centrat en preguntes del centre, i el Teknon Challenge Best Performance, en què s'havia de ballar imitant Uma Thurman i John Travolta en la pel·lícula de Pulp Fiction (de l'any 1994) - , van premiar un total de 35 persones. Els premis per als guanyadors van consistir en targetes d'Amazon de 60€ en el cas de les preguntes i de 100€ en el cas del ball. Enhorabona als premiats i gràcies a tots per la vostra participació.

Podeu veure totes les imatges de la festa en aquest enllaçEste enlace se abrirá en una ventana nueva. Per descarregar fotografies ho podeu fer posant el PIN: 1390

Agrair-vos a tots un cop més la vostra participació i un fort reconeixement als nostres col·laboradors per la seva ajuda en la celebració: Fundació CardiodreamsEste enlace se abrirá en una ventana nueva, PalexEste enlace se abrirá en una ventana nueva, SemicEste enlace se abrirá en una ventana nueva y Novalar.