Centre Mèdic Teknon ha estat reconegut pel diari El EspanyolEste enlace se abrirá en una ventana nueva com un dels centres sanitaris de titularitat no pública líders de l'assistència sanitària a Espanya. La selecció, publicada el 7 de febrer, posa de manifest el pes i la presència de la sanitat privada al nostre país, amb 439 centres sanitaris, i un el 28,5% de la despesa sanitària. La selecció dels 20 hospitals privats més destacats s'ha realitzat segons criteris de representativitat territorial, distinció en diferents especialitats, que apareguin en rànquings elaborats per organismes prestigiosos i per la seva tecnologia, entre d'altres paràmetres.

En aquesta selecció Centre Mèdic Teknon destaca per la seva àmplia assistència en totes les especialitats medicoquirúrgiques, i especialment pel Institut Oncològic, referent en el pronòstic, diagnòstic i tractament del càncer i organitzat segons el model del Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York. També destaquen l'Institut Cardiovascular Teknon (ICVT), amb eficaces tècniques diagnòstiques d'imatge cardiològica no invasives i per la recent incorporació d'un quiròfan híbrid d'última generació; i l'Institut de Teràpia Regenerativa Tissular (ITRT), on ja s'han dut a terme grans avanços en assajos clínics i tractaments innovadors en els quals s'han aplicat cèl·lules mare en patologies de difícil tractament com l'artrosi o fractures que no consoliden.

Set hospitals del Grup Quirónsalud són reconeguts també en la selecció publicada per El Español: Hospital Universitario Quirónsalud Madrid, Hospital Ruber Internacional de Madrid, Hospital Quirónsalud Barcelona, ​​Hospital Universitari Dexeus Barcelona, ​​Hospital Quirónsalud Sagrado Corazón de Sevilla, Hospital Universitari General de Catalunya i Clínica Rotger de Palma de Mallorca.