L'Instituto Cardiovascular Teknon està organitzat de manera integral per a l'estudi, el diagnòstic i el tractament complet de les malalties cardiovasculars. Està format per un equip multidisciplinari de Cardiòlegs, Cirurgians Cardíacs, Cirurgians Vasculars, especialistes en Imatge Cardíaca, Hemodinamistes, Electrofisiòlegs i experts en Rehabilitació Cardiovascular. L'Institut, dirigit pel Dr. Xavier Ruyra, està format per àrees de superespecialització:

  • Cardiologia i Unitat Coronària
  • Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular
  • Hemodinàmica i Cardiologia Intervencionista
  • Cirurgia Cardiovascular

Tecnologia d'última generació

La tecnologia més avançada és molt important en el diagnòstic i tractament de les afeccions cardiovasculars, és per això que l'Institut disposa d'un equip d'experts en l'ús de tècniques diagnòstiques d'imatge cardiològica no invasives com el TC coronari DMD o la Ressonància Magnètica Cardíaca.

Investigació i gestió del coneixement

Dins de les seves àrees de desenvolupament, l'ICVT es presenta com una plataforma per a la gestió del coneixement de les malalties cardiovasculars. Els seus objectius se centren en impulsar programes d'educació, prevenció i pronòstic d'afeccions cardiovasculars i elaborar plans d'assessorament científic i d'investigació aplicats en aquestes àrees amb la participació de tots els professionals implicats. L'ICVT disposa d'un Consell Assessor per avalar i promoure el capital científic generat pel Campus.

Contacte:

Institut Cardiovascular Teknon
Vilana, 12, 08022 Barcelona
Servei de Cardiologia. Tel. 93 290 62 51 / Correu icvt@teknon.esEste enlace se abrirá en una ventana nueva
Servei d'Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular Tel. 93 290 60 40 / Correu vascularicvt@teknon.esEste enlace se abrirá en una ventana nueva