Proves diagnòstiques - Club Teknon

Atenció personalitzada en el Servei de Diagnòstics

Pruebas diagnósticas - Club Teknon

Un servei exclusiu en un ambient de màxima tranquil·litat i comoditat

Club Teknon Diagnòstics és un servei exclusiu de Club Teknon que posa a disposició dels nostres pacients privats una atenció personalitzada en el Servei de Diagnòstics.

Els pacients poden gaudir d'un espai exclusiu a la planta -1, just al costat del Servei de Proves Diagnòstiques, en el qual un assistent realitzarà totes les gestions administratives necessàries per a la realització i coordinació de la prova o proves que el seu especialista li hagi sol·licitat. L'assistent serà, també, qui s'encarregui de tramitar el lliurament de resultats, ja sigui directament al pacient el mateix dia o per correu certificat, tot això sense la necessitat de realitzar cap tipus d'espera.

A Club Teknon Diagnòstics volem que la seva estada sigui el més confortable possible, és per aquest motiu que té a la seva disposició un assistent de Club Teknon per a qualsevol necessitat que pugui sorgir durant la seva visita.

Podeu contactar amb el Servei de Diagnòstic del Club Teknon a l'adreça: Este enlace se abrirá en una ventana nuevasdclubteknon.tkn@quironsalud.esEste enlace se abrirá en una ventana nueva