A partir de setembre rebreu quinzenalment el butlletí de notícies Teknon Conect@,Este enlace se abrirá en una ventana nueva una eina que ens permetrà estar al dia del que succeeix al centre i de donar visibilitat a aspectes que fins ara no rebien prou difusió. L'estrenem ara però començarà a funcionar de manera periòdica després del parèntesi estival.

En aquest primer número, Presentacions_tufasteknonus oferim el vídeos de la jornada "Tu Fas Teknon" celebrada el passat 2 de juny. La iniciativa, pensada per donar visibilitat i compartir projectes i experiències dels professionals del centre, va comptar amb més de 80 participants de diferents àrees i serveis de l'hospital, com urgències, UCI, farmàcia, Institut Oncològic, infermeria, qualitat, especialitats mèdiques, administració, etc. que durant més de 5 hores van anar presentant els seus projectes. Amb la jornada es pretenia aconseguir tres objectius: compartir coneixement valiós; posar en valor el dia a dia de tots els professionals, i detectar oportunitats per crèixer i millorar.

Des de la direcció de Qualitat del Grup Quironsalud es va felicitar a la direcció del centre per la iniciativa i a tots els participants per les propostes presentades.

Aquí us deixem l'enllaç als vídeos de les presentacionsEste enlace se abrirá en una ventana nueva.