Ressonància Magnètica Oberta d'Alt Camp

Tranquil·litat, rapidesa i màxima qualitat d'imatge

resonanciaresonancia

Centro Médico Teknon ha incorporat la primera Ressonància Magnètica Oberta d'Alt Camp a Catalunya, un nou equip que millora i amplia els estudis de ressonància convencionals i proporciona al pacient múltiples avantatges.


Mitjançant la Ressonància Magnètica Panorama HFO (High Field Open) garantim una experiència més còmoda, agradable i relaxada gràcies a l'obertura de 160 cm i a un espai tres vegades més gran que en els cilíndrics convencionals.

Per a qui està indicada?

La Ressonància Magnètica oberta cobreix totes les aplicacions clíniques rutinàries amb la màxima qualitat d'imatge, i és apta per a tots els pacients. Per les seves característiques, està especialment indicada per a:

  • Nens. El disseny de Panorama HFO permet als pares o acompanyants ser al costat del nen i transmetre, així, una major tranquil·litat de cara a la realització de la prova.
  • Pacients amb implants, ja que s'obtenen millors resultats que en altres equips de ressonància magnètica perquè la imatge es veu deteriorada davant la presència d'implants metàl·lics.
  • Pacients amb ansietat. Gràcies a la gran obertura, el pacient gaudeix de màxima tranquil·litat i confort sense l'ansietat que provoquen els aparells de ressonància tancats.
  • Pacients d'edat avançada.
  • Persones amb problemes d'obesitat. L'amplitud facilita la mobilitat dels pacients que tinguin limitacions en els túnels tancats.
  • Pacients amb claustrofòbia. La Ressonància Magnètica Oberta minimitza la sensació de claustrofòbia ja que disposa d'un espai més gran, i així evita sedacions innecessàries.

tecnologíatecnología


Gràcies a una visió panoràmica de 360 graus, aquest sistema resulta especialment idoni per a aplicacions pediàtriques, bariàtriques i ortopèdiques. L'ampli espai permet explorar el pacient, no solament estirat, sinó amb les articulacions flexionades i en moviment, i facilita la detecció d'alteracions que solament es manifesten quan les articulacions es mouen.


El Panorama HFO, a més, és l'únic equip de Ressonància Magnètica Oberta de Catalunya capaç de realitzar estudis de RM cardíaca, fetge, pàncrees, ronyó, pròstata, úter, ovaris, etc., amb qualitat diagnòstica adequada.