En aquests dies que la ficció exhibeix i ens forneix d’herois i personatges amb super poders extrems i capaços de tot, és hora de mirar la realitat que ens envolta i valorar la gran tasca i professionalitat d’un col·lectiu essencial en el nostre àmbit. Amb motiu del Dia Internacional de la Infermeria, que se celebra el 12 de maig, volem retre un sincer homenatge a persones reals que, lluny de tenir super poders, actuen i treballen dia a dia demostrant grans competències per tenir cura dels nostres pacients i esdevenir autèntics herois i heroïnes. Us convidem a veure l'exposició instal·lada a la Galeria Tenet de Centro Médico Teknon, en què veureu instantànies reals i vinyetes dels millors superherois per comprovar que les virtuts i la bona manera d'actuar es viu dins i fora la ficció.

Presentación2Presentación2Infermeria de Centro Médico Teknon no té virtuts sobrenaturals però actúa i desenvolupa la seva feina com si les tingués, dispensant a diari una atenció integral i d’excel·lència, i esdevenint el suport més proper als nostres pacients. En la nostra realitat, la d’un centre sanitari, els nostres herois i heroïnes evidencien que reuneixen totes les competències per actuar amb rapidesa i precisió, per crear un entorn de protecció i confiança, per usar tecnologia d’avantguarda, per prevenir infeccions i aplicar òptimes mesures d’asèpsia, per gestionar un entorn complex, per mobilitzar els pacients diligentment…, i tot, proporcionant una assistència impecable en el marc del tenir cura.

La Directora d’Infermeria de Centro Médico Teknon, Sara Tor, agraeix "a tots i cadascun dels professionals que formen part de l’equip d’infermeria aquesta tasca diària, aquesta realitat, perquè en aquest cas, la realitat supera la ficció".