El Dr. Rius, cardiólogo de Centro Médico Teknon empieza una nueva etapa dejando su parte asistencial que durante tantos años ha desarrollado en nuestro hospital.


La Directora Médica de nuestro centro, la Dra. Mónica Isart, le dedica unas palabras en nombre de todos sus compañeros que durante tantos años han trabajado y compartido momentos con él:


Vull agrair en nom de la nostra institució la seva dedicació, compromís i l'alt grau d'implicació envers els nostres pacients.

El Dr. Rius va ser guardonat amb la Creu de Sant Jordi l'any 2013; guardó a l'excel·lència professional en l'àmbit de la salut. Va iniciar la seva carrera als Estats Units i va continuar la seva trajectòria professional a l'Hospital de la Vall d'Hebron on va fundar l'Unitat Coronaria que després va dirigir. Anys més tard va crear la Unitat Coronaria a la Clínica Quirón i al 1995 es va integrar a Centre Mèdic Teknon.

El Dr. Rius ha estat vinculat a institucions de prestigi, reconegut en el camp de la cardiologia, a escala nacional i internacional. Tot això ha fet que a Teknon sigui un metge estimat per tots els professionals a tots els nivells de l'organització. Un referent que ens ha donat exemple a tots posant per sobre els interessos del pacient als seus personals.

"It's time to say goodbye"

El desitgem que pugui gaudir de la nova etapa que ben cert s'ha guanyat i li donem la nostra més sincera enhorabona per haver aconseguit l'excel·lència en la seva trajectòria professional.


Dra. Mónica Isart


En este link también podéis descargaros la carta de despedida del Dr. Rius