Teknon alimenta su saludTeknon alimenta su salud

Teknon alimenta la seva salut

Per una alimentació sana i equilibrada

Menjar sa és sinònim de salut. Per això Centro Médico Teknon ha fet un pas més en la cura dels seus pacients a través del funcionament del nou servei de restauració personalitzat per fomentar una alimentació equilibrada. Com a part important del tractament, Centro Médico Teknon ofereix una dieta adaptada a les indicacions mèdiques i a les preferències personals del pacient. Un valor afegit que reforça la labor terapèutica dels especialistes del centre gràcies a la millora en la qualitat de l'assistència nutricional i alimentària del pacient.

Perquè tenim cura de la seva salut, Centro Médico Teknon li ofereix una alimentació sense greixos hidrogenats, sense sucres afegits i baixa en sal que passen exhaustius controls de qualitat i nutrició. Teknon basa la seva cuina en la Dieta Mediterrània com una eina de recuperació i prevenció de malalties; així, els pacients disposen de diferents opcions dietoterapèutiques.

Tot i que l'alimentació és una de les bases per a una vida saludable, hi ha altres factors que s'han de tenir en compte, com ara la necessitat de realitzar exercici físic de forma regular, evitar el tabac o les situacions d'estrès.

Més enllà de les recomanacions mèdiques, el centre ofereix als seus pacients consells d'alimentació per millorar la seva recuperació i fomentar una alimentació equilibrada. En aquesta línia, Teknon ha posat en marxa recentment l'Instituto Cardiovascular Teknon com una aposta per a la prevenció i la potenciació d'hàbits cardiosaludables.

En aquest marc, l'artista Philip Stanton ha creat una il·lustració exclusiva per al Servei de Restauració de Centro Médico Teknon, que inclou elements de la Dieta Mediterrània, base de la cuina que es realitza en el centre per promoure la salut dels pacients i els seus familiars des de l'alimentació