Cirugia Sin SangreCirugia Sin Sangre

Medicina i cirurgia sense sang

La Unitat de Medicina i Cirurgia Sense Sang, una necessitat actual

Què hi ha millor que la sang pròpia?

A Teknon preservem i optimitzem la sang del mateix pacient. Basant-nos en el nou concepte de Patient Blood Management (gestió de la sang centrada en el pacient), a la Unitat de Medicina i Cirurgia Sense Sang treballem amb noves estratègies desenvolupades sobre la base de l’evidència científica, potenciant la relació metge-pacient perquè tots dos estableixin conjuntament el pla terapèutic segons els valors o opcions personals del pacient. Durant tot el procés, un equip multidisciplinari duu a terme procediments per optimitzar i recuperar la seva pròpia sang a través de tècniques avançades per mantenir els nivells d’hemoglobina, abans, durant i després de la intervenció o tractament mèdic.

Quins beneficis té la medicina i cirurgia sense sang?

El pacient es recupera més ràpidament: l’estratègia de la Unitat es basa en actuacions de prevenció i anticipació. Sumada a les mans expertes del metge, la personalització del tractament i l’ús de tècniques mínimament invasives:

  • Afavoreix la recuperació i redueix el temps d’hospitalització.
  • Redueix les possibles infeccions i altres complicacions associades a les transfusions.
  • Benefici social: es preserva un bé escàs, com és la sang, i es reserva per a aquells pacients pels quals és estrictament necessari.

Unitat de Medicina i Cirurgia Sense Sang

La Unitat de Medicina i Cirurgia Sense Sang proporciona un tractament integral de màxima qualitat si decideix sotmetre’s a un procés mèdic o quirúrgic sense l’ús de sang externa ni hemoderivats. Un concepte de medicina alternatiu i nou, desenvolupat davant la demanda creixent d’aquests tractaments, sigui per motius religiosos, immunològics o personals, i per evitar els riscos potencials associats. Amb la missió d’oferir-li la millor cura i satisfacció amb la màxima seguretat, el Centro Médico Teknon posa a la seva disposició un equip d’experts en processos i tècniques d’avantguarda sense l’ús de bancs de sang. Sabem que la confiança de tenir la millor atenció i totes les opcions mèdiques segons les seves necessitats, valors i preferències és el més important per a vostè.

Per què el Centro Médico Teknon?

Teknon és pioner en l’aplicació d’aquest innovador concepte de medicina, el Patient Blood Management, i és l’únic centre a escala nacional que ofereix un servei transversal en medicina i cirurgia sense sang capaç d’abordar totes les especialitats medicoquirúrgiques, fins i tot aquelles de més complexitat, com les cirurgies cardíaques, oncològiques i les ortopèdiques. A Teknon personalitzem l’assistència de cada pacient segons les seves necessitats, analitzem cada cas al detall per oferir el millor tractament i duem a terme un seguiment individualitzat. Un programa que està en funcionament 24 hores al dia, 7 dies a la setmana.


Què és la UMCSS?

Actualment cada vegada és més gran la demanda social i la necessitat de preservar la sang, la qual cosa constitueix un objectiu prioritari per diferents motius:

  • La sang és un bé escàs.
  • Les transfusions de sang no estan exemptes de riscos.
  • L’augment de la demanda.
  • El cost econòmic.

Més informació