Esterilidad y Medicina de la reproducción

La infertilitat es defineix com la incapacitat per concebre i pot tenir diverses causes. Aproximadament, el 15-20% de parelles pateix d’infertilitat i pot ser per factors tant masculins com femenins.

Efectuem una avaluació completa de les parelles infèrtils i col·laborem amb una experta certificada en fertilitat que ofereix tractaments personalitzats de reproducció assistida, els quals aconsegueixen uns resultats excel·lents.

Tenim accés a un dels bancs de semen, òvuls i embrions més importants de Barcelona, incloent-hi els de diferents grups racials per servir les nostres pacients internacionals.

Entenem que els tractaments de reproducció assistida poden ser difícils tant des del punt de vista emocional com físic i econòmic. Fem tot el que està al nostre abast per donar a la pacient i a la seva parella el suport que necessitin durant els tractaments.

Cada vegada hi ha més dones joves que trien ajornar la seva maternitat per raons personals o professionals, o per si s’han de sotmetre a tractaments que poden ser perjudicials per als seus ovaris (la quimioteràpia, per exemple). La tècnica emprada és un tractament per estimular els ovaris per obtenir ovòcits que després es vitrifiquen (congelen) per al seu ús posterior mitjançant la FIV.

Els serveis que oferim a les nostres pacients:

  • Estimulació ovàrica amb coit dirigit.
  • Estimulació ovàrica amb inseminació artificial.
  • Fecundació in vitro / ICSI.
  • Congelació d’òvuls.
  • Estudis genètics de preimplantació.