Les malalties cardiovasculars són la principal causa de mort als països desenvolupats, i l'Institut del Cor Quirónsalud Teknon s'ha posicionat com a referent de la cura d'aquests pacients en l'àmbit de la sanitat privada al nostre país.

La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Universitat Internacional de Catalunya (UIC) Barcelona, ​​en col·laboració amb l'Institut del Cor, han dissenyat un màster dirigit als professionals de la infermeria que vulguin especialitzar-se en l'atenció al pacient amb patologia cardiovascular. El programa es desenvolupa al voltant de tres aspectes fonamentals: l'efectivitat, la seguretat del pacient i l'experiència amb el pacient.

El nou Màster en Atenció Integral d'Infermeria a l Pacient amb Malalties Cardiovasculars de UIC Barcelona compta amb un equip format per professionals altament qualificats, reconeguts a nivell nacional i internacional i amb gran experiència docent.


A més, les sessions pràctiques s'impartiran en un centre amb un gran volum assistencial i que atén casos d'alta complexitat. Així mateix, la formació permetrà als participants viure en temps real l'assistència d'aquests pacients, i comptar amb innovadores eines docents com la realitat virtual i simuladors.

Més informació en aquest enllaçEste enlace se abrirá en una ventana nueva