dra onbargi ginecología

La Dra. Leila Catherine Onbargi és una ginecòloga nord-americana establerta a Barcelona que es va llicenciar en Medicina per la Feinberg School of Medicine (Northwestern University) abans de fer la seva residència en obstetrícia i ginecologia al Prentice Women’s Hospital (Northwestern University), les dues a Chicago.

És diplomada, des de 1995, per l'American Board of Obstetrics and Gynecology (Abog) i membre de l’American College of Obstetrics and Gynecology (ACOG), així com de diverses associacions de prestigi nord-americanes i espanyoles.

La Dra. Onbargi aporta la seva formació en un dels hospitals punters als EUA, a més d’oferir la seva llarga experiència en la medicina privada als seus pacients a Barcelona, amb un servei summament professional, complet i personalitzat, en un ambient bonic i tranquil.

A la nostra consulta facilitem cures ginecològiques i obstètriques de forma integral, incloent-hi:

  • Ginecologia en general, planificació familiar i contracepció.
  • Cirurgia ginecològica i endoscòpica.
  • Atenció prenatal i al part.
  • Salut mamària.
  • Infertilitat i medicina reproductiva.
  • Cures especialitzades en la menopausa.
  • Disfunció del sòl pelvià i incontinència d’orina.

En ginecologia, ens mantenim al dia dels últims avenços mitjançant la nostra assistència als congressos internacionals i la revisió de les publicacions mensuals punteres de la nostra especialitat; les teràpies més noves per a les patologies ginecològiques, l’anticoncepció d’última generació, els avenços en el tractament de la infertilitat i, més recentment, la demanda creixent de tractaments del sòl pelvià, incontinència urinària i el rejoveniment vaginal amb tecnologia làser.

En obstetrícia, oferim un seguiment complet de l’embaràs, el diagnòstic prenatal mitjançant les proves genètiques no invasives d’última generació i ecografies fetals d’alta definició. Els parts els porta un equip de professionals altament qualificat, que advoca per un enfocament natural del part.

A mesura que la població envelleix, cada vegada hi ha més dones que entren en la menopausa. Oferim a les nostres pacients pautes i recomanacions expertes per tractar els símptomes comuns de la menopausa, tant físics com emocionals, amb teràpies naturals i hormones bioidèntiques, si són indicades.

Per donar suport als nostres esforços en medicina preventiva promocionem la detecció precoç del càncer de mama, úter, cèrvix i ovaris, a més d’altres condicions no ginecològiques que afecten les dones, com la depressió, l’osteoporosi i la salut cardiovascular. Oferim noves proves genètiques per valorar els riscos personals de determinats càncers i patologies.

Tot són exemples del nostre objectiu:

Oferir cures ginecològiques completes i personalitzades a les nostres pacients en totes les etapes de la seva vida, des de l’adolescència fins a la postmenopausa.