dra onbargi ginecologíadra onbargi ginecología

La Dra. Leila Catherine Onbargi és una ginecòloga nord-americana establerta a Barcelona que es va llicenciar en Medicina per la Feinberg School of Medicine (Northwestern University) abans de fer la seva residència en obstetrícia i ginecologia al Prentice Women’s Hospital (Northwestern University), les dues a Chicago.

És diplomada, des de 1995, per l'American Board of Obstetrics and Gynecology (Abog) i membre de l’American College of Obstetrics and Gynecology (ACOG), així com de diverses associacions de prestigi nord-americanes i espanyoles.

La Dra. Onbargi aporta la seva formació en un dels hospitals punters als EUA, a més d’oferir la seva llarga experiència en la medicina privada als seus pacients a Barcelona, amb un servei summament professional, complet i personalitzat, en un ambient bonic i tranquil.

A la nostra consulta facilitem cures ginecològiques i obstètriques de forma integral, incloent-hi:

  • Ginecologia en general, planificació familiar i contracepció.
  • Cirurgia ginecològica i endoscòpica.
  • Atenció prenatal i al part.
  • Salut mamària.
  • Infertilitat i medicina reproductiva.
  • Cures especialitzades en la menopausa.
  • Disfunció del sòl pelvià i incontinència d’orina.
  • Ginecologia regenerativa

En ginecologia, ens mantenim al dia dels últims avanços mitjançant la nostra assistència als congressos internacionals i la revisió de les publicacions mensuals punteres de la nostra especialitat; les teràpies més noves per a les patologies ginecològiques, l’anticoncepció d’última generació, els avanços en el tractament de la infertilitat i, més recentment, la demanda creixent en el área de la ginecologia regenerativa, que inclou tractaments del sòl pelvià, incontinència urinaria, i restauració de la anatomia, apariència i funcionalitat de la vagina.

En obstetrícia, oferim un seguiment complet de l’embaràs, el diagnòstic prenatal mitjançant les proves genètiques no invasives d’última generació i ecografies fetals d’alta definició. Els parts els porta un equip de professionals altament qualificat, que advoca per un enfocament natural del part.

A mesura que la població envelleix, cada vegada hi ha més dones que entren en la menopausa. Oferim a les nostres pacients pautes i recomanacions expertes per tractar els símptomes comuns de la menopausa, tant físics com emocionals, amb teràpies naturals i hormones bioidèntiques, si són indicades.

Per donar suport als nostres esforços en medicina preventiva promocionem la detecció precoç del càncer de mama, úter, cèrvix i ovaris, a més d’altres condicions no ginecològiques que afecten les dones, com la depressió, l’osteoporosi i la salut cardiovascular. Oferim noves proves genètiques per valorar els riscos personals de determinats càncers i patologies.

Tot són exemples del nostre objectiu:

Oferir cures ginecològiques completes i personalitzades a les nostres pacients en totes les etapes de la seva vida, des de l’adolescència fins a la postmenopausa.


* Només atenem a pacients privades o amb mútues de reemborsament