Saltar al contingut

Diabetis. Què ha de saber l’especialista en cardiologia?

Els cardiòlegs sempre han tingut molt present la diabetis. Per això les actualitzacions conjuntes amb els diferents especialistes que aborden aquesta malaltia són imprescindibles. En aquesta jornada "Diabetis per Cardiologia" Dr. Evangelista, cardiòleg; el Dr. Cuatrecasas, endocrí, i el Dr. Cereto, internista, abordaran diferents aspectes de la malaltia.

diabetes-cardiologia-teknon-barcelonadiabetes-cardiologia-teknon-barcelona

El Dr Arturo Evangelista, cardiòleg especialista en imatge cardíaca de l'Institut de l'Cor Quirónsalud Teknon, et convida al Webinar: WEBINAR Jornada de Diabetis per Cardiologia, en la qual s'actualitzaran coneixements sobre aquesta malaltia que l'especialista en cardiologia ha de conèixer.

Què ha de conèixer el cardiòleg del pacient amb Diabetis Mellitus 2?

El Dr. Guillem Cuatrecasas, endocrí de CPEN Centre Mèdic TeknonEste enlace se abrirá en una ventana nueva, explicarà els paràmetres que manegen els endocrins habitualment per decidir la millor opció terapèutica per a cada pacient.

Nous fàrmacs per al tractament de la diabetis

En els últims anys, gràcies als avenços farmacològics, s'ha aconseguit un millor control de la glicèmia i disminuir el risc cardiovascular amb fàrmacs SGLT2 i GLP1. El Dr. Fernando Cereto, especialista en medicina interna de l'Hospital Quirónsalud BarcelonaEste enlace se abrirá en una ventana nueva, parlarà d'aquests nous fàrmacs que han demostrat millora cardiovascular.

Informació i inscripcions

L'activitat científica es durà a terme amb la col·laboració de Boehringer IngelheimEste enlace se abrirá en una ventana nueva


Imatge | Freepik.esEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Insertar comentario

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.