Saltar al contingut

Aconseguir els ulls ametllats i atractius gràcies a la cantoplàstia

La cantoplàstia és una intervenció quirúrgica molt meticulosa però poc agressiva, que permet aconseguir una mirada més audaç i rejovenida.

cantoplastia-teknon-barcelonacantoplastia-teknon-barcelona

En situacions en què la part lateral o cantonada de la parpella està mes baixa de l'habitual, l'expressió facial pot arribar a transmetre tristesa, cansament, apatia etc. A més d'arribar a afectar funcionalment l'evacuació de la llàgrima i produir llagrimeig per l’extrem exterior dels ulls.
En contraposició, quan la cantonada de la parpella està adequadament elevada confereix una aparença d'ulls ametllats, més atractius, sexis i juvenils.

Per mitjà de la cantoplàstia aconseguim canviar la posició de la "cantonada" de les parpelles a més de "tibar" la parpella inferior, i aconseguim aquest tipus de mirada més audaç i rejovenida.
Quant més s'eleva la posició lateral de la cella (la cua de la cella) aconseguim el que actualment es coneix com "Foxy Eyes".

En corregir la flaccidesa i laxitud de la parpella inferior, la cantoplàstia pot tenir també indicacions funcionals.

En què consisteix la cantoplàstia?

La cantoplàstia és una intervenció quirúrgica molt meticulosa però poc agressiva. Es duu a terme sota anestèsia local. La durada és d'aproximadament 20 minuts per costat. El pacient disposa de l'alta en una hora després de la intervenció.

Després de la inflamació postoperatòria, que va a més durant les primeres 48 hores després de la intervenció, els pacients es van recuperant gradualment durant la setmana següent. Durant aquest procés el pacient pot fer vida completament normal i recomanem l'ús d'ulleres de sol durant els primers dies.
Teknon-banner-blog-CAT. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CAT
Cal recordar que cap tractament està exempt de risc, i el seu cirurgià ha d'informar-lo dels mateixos abans de qualsevol intervenció.
Demana cita ara i informa-te’n d'aquest procediment en Centre Mèdic Teknon.
Insertar comentario

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.