La Dra. Maria Colomé és cirurgiana rinòloga. Té més de 20 anys d'experiència en el diagnòstic i el tractament de problemes nasals i en cirurgia estètica i funcional.

És fundadora i directora de la Clínica Rinològica Maria Colomé, un centre de referència en patologia i cirurgia de nas, i coordina la Unitat d'Obstrucció Nasal d'Hospital Quirón Teknon.

Per poder detectar i tractar totes les causes de la patologia i el malestar dels pacients, a la consulta de la Dra. Colomé valorem cada cas de forma global. Parem atenció a tots els símptomes, no només als estrictament otorrinolaringològics, perquè el nas està molt relacionat amb la resta del cos.

Estem especialitzats en:

La Dra. Colomé realitza cirurgia nasal funcional i estètica. Sigui quin sigui el motiu principal de la cirurgia, abordem tots els casos tenint molt en compte tant la funció com l'aspecte extern de l'òrgan nasal.

  • Otorinolaringologia infantil i general

Atenem pacients d'otorinolaringologia infantil i general. Entre d'altres, resolem molts casos d'amígdales i adenoides, angines i mal de coll, problemes d´audició i patologies de sinus i altres desordres nasals.

  • Salut nasal en professions específiques

Algunes professions requereixen una cura especial de la salut nasal. Som especialistes en:

Per a qualsevol dubte, posi's en contacte amb nosaltres. L'atendrem amb molt de gust.