La Dra. Colomé és metge especialista en patologia nasal i cirurgia de nas estètica i funcional

Amb més de 25 anys d’experiència, la Dra. Maria Colomé Calafí ha millorat la salut nasal de moltes persones, i ha realitzat més de 10.000 cirurgies nasals.

És fundadora i directora de la Clínica Rinològica Maria Colomé, centre especialitzat exclusivament en nas, i de la Unitat d’Obstrucció Nasal del Centro Médico Teknon.

Per fer un bon diagnòstic i tractament, la Dra. Colomé para atenció a tots els símptomes, no només als estrictament otorinolaringològics, perquè el nas està molt relacionat amb la resta del cos.


VisualEditor_-_Icon_-_Block-quote_left_grisVisualEditor_-_Icon_-_Block-quote_left_gris La Dra. Colomé treballa sempre amb una mirada integrativa de les persones.


La Dra. Colomé utilitza, sempre que és possible, radiofreqüència i làser, dues tècniques molt poc invasives que minimitzen el dolor i les incomoditats postoperatòries. Realitza cirurgia amb tècnica tancada, sense deixar cap cicatriu externa.


A més, la Dra. Colomé participa activament en la difusió de la importància d’una bona salut nasal per la qualitat de vida de les persones, amb xerrades, tallers i conferències.

Aquí podeu veure el capítol del programa ‘La ciencia de la salud’, de La 2 de TVE, on la Dra. Colomé i el seu equip parlen sobre salut nasal i qualitat de vida.S’està plantejant retocar-se el nas?

Vol resoldre un problema funcional?

Desitja fer-se un diagnòstic professional?


Contacti amb nosaltres, i posi’s en mans d’una especialista:

info@clinicarinologica.comEste enlace se abrirá en una ventana nueva

93 199 07 70