Cirurgia nasal funcional
La Dra. Colomé és especialista en l’atenció de problemes d’obstrucció nasal i cirurgia funcional

El nas és un òrgan amb moltes funcions essencials que tenen un impacte en la salut general de la persona, més dels que moltes persones poden arribar-se a imaginar.

Alguns problemes nasals es poden solucionar o pal·liar amb reeducació respiratòria, un canvi d’hàbits o la medicació adequada. D’altres, requereixen cirurgia


VisualEditor_-_Icon_-_Block-quote_left_grisVisualEditor_-_Icon_-_Block-quote_left_grisLa Dra. Colomé és responsable de la Unitat d’Obstrucció Nasal del Centro Médico Teknon


Moltes de les malalties nasals més habituals estan relacionades amb algun tipus d’al·lèrgia o hiperactivitat. Per aconseguir el màxim benefici en aquests casos, cal estudiar bé totes les possibles causes i complementar la cirurgia amb el tractament corresponent.

Cirurgia_nasal_funcionalCirurgia_nasal_funcional

La Dra. Colomé fa un abordatge des de la medicina integrativa, oferint als seus pacients l’atenció d’altres professionals i teràpies complementàries.

A més, les operacions nasals funcionals poden combinar-se amb la rinoplàstia estètica, de manera que en una sola entrada a quiròfan es poden resoldre els dos problemes.


Vol conèixer algunes de les principals intervencions?