Saltar al contingut

En marxa la sèrie de webinars interactius: Col·loquis en Cardiologia

Es tracta de tres col·loquis dirigits a professionals de la salut sobre temes relacionats amb la cardiologia que comptaran amb ponents de primer nivell per tractar temes relacionats amb la fibril·lació auricular, valvulopaties i insuficiència cardíaca.

coloquios-en-cardiologia-teknon-barcelona-02coloquios-en-cardiologia-teknon-barcelona-02

Les malalties cardiovasculars són la principal causa de mort als països desenvolupats, els pacients amb malalties cardíaques de vegades presenten signes i símptomes que han de ser tractats per diferents especialistes, per a aconseguir un major control i un tractament adequat.

En aquest cicle de col·loquis dirigits a especialistes en cardiologia clínica amb activitat hospitalària i extrahospitalària, i a metges internistes i de família, comptarem amb la presència de ponents de primer nivell que tractaran diferents temes de gran interès actual en els àmbits de la fibril·lació auricular, la valvulopatía i la insuficiència cardíaca.

El Dr. Artur Evangelista, especialista en imatge cardíaca de l'Institut del Cor del Centre Mèdic Teknon, serà l'encarregat de moderar aquests tres col·loquis la primera sessió dels quals tindrà lloc el 6 de maig.

El primer col·loqui "Canvis del paradigma en el maneig clínic de la fibril·lació auricular. Amb la presentació d'aquests 5 casos amb característiques diferents però freqüents en la pràctica clínica, els experts discutiran les diferents opcions terapèutiques considerant els pros i contres en el maneig dels pacients." Comptarà amb dos ponents de l'Institut del Cor Quirónsalud Teknon: el Dr. Antonio Berruezo, director del Departament d'Arrítmies i de Recerca i Innovació de l'Institut del Cor Teknon, i la Dra. Beatriz Jauregui. Especialista en Arrítmies i Valvulopatías del Cor del Centre Mèdic Teknon.

Pròxims col·loquis

  • Què hi ha de nou en les Guies de Valvulopatías AHA-*ACC 2021? Discussió entre experts:
    Dra. Pilar Tornos. Cardiòloga a l'Hospital Quirónsalud de Barcelona
    Dra. Teresa González-Alujas. Metgessa Adjunta de Cardiologia en Hospital Universitari de la Vall d'Hebron
    Dr. Juli Carballo. Especialista en Cardiologia intervencionista de l'Institut del Cor del Centre Mèdic Teknon
    Dijous, 10 de juny de 2021 de 19.30 a 20.45 h.

  • Avenços en el tractament de la insuficiència cardíaca amb funció sistòlica deprimida i preservada. Amb l'expert:
    Dr. Fernando Cereto. Mèdic Internista de l'Hospital Quirónsalud Barcelona
    Dimarts, 21 de setembre de 2021 de 19.30 a 20.45 h.


Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.