Saltar al contingut

Què és l'ungla encarnada?

Habitualment afecta al dit gros, però es pot presentar en qualsevol dels dits. Avui el Dr. Mayral parla de l'ungla incarnata o onicocriptosi, una afecció que apareix quan una vora de l'ungla del peu penetra la pell del dit, la qual cosa produeix dolor, envermelliment i inflamació.

Uña incarnataUña incarnata

Què és l'ungla encarnada?

Les ungles encarnades són una afecció comuna als peus en la qual l'ungla del dit del peu s'introdueix en la pell adjacent, causant dolor, inflamació i a vegades infecció. La causa més comuna de les ungles encarnades és el tall incorrecte de les ungles, però també poden ser causades per una forma d'ungla anormal, un traumatisme al peu o una condició mèdica subjacent.

Tractament de l'ungla encarnada

El tractament per a les ungles encarnades pot incloure l'ús de mesures preventives, com el tall correcte de les ungles i l'ús de sabates còmodes, així com l'ús de medicaments per a alleujar el dolor i reduir la inflamació, tractament ortonixia ( per a evitar la concavitat de l'ungla). En casos greus o voler solucionar el problema per a tota la vida, pot ser necessari un tractament quirúrgic.

La cirurgia per a les ungles encarnades es realitza sota anestèsia local i consisteix a eliminar o reparar la part de l'ungla que està causant el problema. Això pot incloure l'eliminació total o parcial de l'ungla, la reparació de l'ungla o la reparació de la pell danyada, utilitzant la Tècnica Mayral per a onicocriptosi, descrita pel meu pare Agustí Mayral en 1983.

L'Institut Daniel Mayral

En l'Institut Daniel MayralEste enlace se abrirá en una ventana nueva som especialistes en el tractament d'ungles encarnades en el Centre Mèdic Teknon. Amb més de 20 anys d'experiència en el camp, he desenvolupat una gran habilitat i experiència en el tractament d'aquesta afecció, utilitzant tècniques quirúrgiques avançades per a aconseguir resultats òptims per als seus pacients, ràpida curació, tècnica pràcticament indolora i deambulació immediata.

Oferim un enfocament personalitzat i comprensiu en el tractament dels nostres pacients i ens assegurem que tots els nostres pacients entenguin completament la seva condició i els tractaments disponibles. Treballem amb cada pacient per a desenvolupar un pla de tractament que s'adapti a les seves necessitats individuals.

Els nostres professionals es destaquen pel seu èmfasi en la prevenció i l'educació sobre com evitar les ungles encarnades en el futur. Sovint proporcionem consells útils sobre com tallar correctament les ungles, com evitar traumatismes als peus i com seleccionar sabates adequades per a evitar futurs problemes.

Insertar comentario

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.