Saltar al contingut

T'hi esperem! Cinquena Update Multidisciplinària: Malalties inflamatòries i autoimmunes sistèmiques

Dirigit a professionals sanitaris, aquest webinar organitzat per ISADMU i el Centre Mèdic Teknon se centrarà en el treball multidisciplinari en l'atenció de les malalties inflamatòries i autoimmunes sistèmiques, i en els aspectes més innovadors en l'atenció d'aquests pacients, implantats arran de la irrupció de la pandèmia.

microbiota-intestinalmicrobiota-intestinal

Els pacients amb malalties autoimmunes de vegades presenten diferents signes i símptomes que han de ser tractats per diferents especialistes, per a aconseguir un major control i tractament adequat dels seus comorbilitats.

Durant la jornada, diferents especialistes d’ISADMU Este enlace se abrirá en una ventana nuevadesenvoluparan els aspectes més rellevants en innovació i atenció sanitària, posats en pràctica arran de la pandèmia per la Covid-19, des d'una òptica de treball multidisciplinari centrada en els nostres i les nostres pacients.

En aquest webinar comptarem amb ponents de primer nivell que parlaran de temes de màxim interès en l'àmbit de les malalties inflamatòries i autoimmunes sistèmiques, com la hidradenitis supurativa, la microbiota intestinal, el maneig farmacològic del lupus eritematós sistèmic, la valoració pulmonar intersticial, el paper de la vitamina D com a immunomodulador, l'abordatge de l'artritis idiopàtica juvenil i l'ús de biosimilars en la pràctica clínica habitual.

Teknon-banner-blog-CAT. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CATEste enlace se abrirá en una ventana nueva

A Teknon hi treballem 20 serveis i 40 metges/esses que ens dediquem a l'atenció de persones amb malalties inflamatòries i autoimmunes sistèmiques. Ens coordinem per a una atenció excel·lent dels nostres pacients. El Dr. Miquel Sans Cuffi, Coordinador de ISADMU de Teknon, moderarà una taula en la qual el Dr. Francisco Guarner parlarà de "Microbiota i pro-biòtics en les malalties inflamatòries i autoimmunes sistèmiques" i el Dr. Guillem Cuatrecasas ho farà sobre "Vitamina D com a immunomodulador: evidència clínica".

Este enlace se abrirá en una ventana nueva

Fa cinc anys que tractem els pacients amb malalties inflamatòries i autoimmunes sistèmiques. Som una unitat pionera en l'abordatge multidisciplinari en aquestes complexes malalties. En la taula moderada pel Dr. Muñoz Ortego es parlarà d’"Optimitzant el maneig clínic de la AIJ", amb el Dr. Jordi Antón; "Malaltia intersticial pulmonar associada a malaltia autoimmune: On estem?", amb el Dr. Jacobo Segellessis, i "Revisió de l'ús clínic dels biosimilares en malalties inflamatòries", per la Dra. Sagrari Bustabad.

El Dr. Xavier García-Navarro, coordinador de ISADMU de Teknon, et convida al 5è UPDATE Multidisciplinari de malalties Inflamatòries i Autoimmunes Sistèmiques. En la jornada presentarà dues xerrades: "Hidrosadentitis supurativa: aquesta gran desconeguda" a càrrec de la Dra. Eva Vilarrasa i "Abordatge farmacològic en el lupus eritematós sistèmic", amb el Dr. Tarek Carlos Salman.

  • Dia: 7 de maig de 2021
  • Hora: de 18.00 a 20.30 h
  • Programa i inscripcions:
  • En directe: bit.ly/TKN5UEAyS
  • Inscripció gratuïta: bit.ly/TKN5UEAyS
  • Segueix-lo amb el Hashtag #STOPinflammation











¡Te esperamos!

Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.