Saltar al contingut

Tractament de l’alopècia o caiguda del cabell en homes i dones

L'alopècia o caiguda del cabell en les dones té diferències substancials respecte als homes. En aquest article t'explico les causes o i com és el procés d'elecció del tractament més adequat en funció de les característiques de cada pacient.

alopecia-hombre-mujer-teknon-barcelonaalopecia-hombre-mujer-teknon-barcelona

Alopècia en la dona

Existeixen diferents moments vitals, com ara la pubertat, el part o la menopausa i situacions, com l'estrès, o malalties com l'hipotiroïdisme, l'anèmia o algunes alteracions hormonals que poden ocasionar una caiguda del cabell en la dona, temporal o de llarga durada.

És molt important fer una bona història clínica i fins i tot una analítica que ens permetin decidir quin és el tractament més adequat.


Alopècia en l’home

L'alopècia en home gairebé sempre està influïda per un patró hereditari o genètic, a més de l'efecte d'una hormona anomenada "DihidrotestosteronaEste enlace se abrirá en una ventana nueva" que ataca el fol·licle pilós fins que es perd.

Sabem que la caiguda del cabell es pot frenar gràcies a més de 30 principis actius que ens hi ajuden. A més del tractament quirúrgic, que ajuda a recuperar densitat en la zona en la qual s'ha perdut cabell.

El test genètic capil·lar

És una eina bàsica que ens permet identificar el tractament capil·lar més eficaç, més encertat, en funció de la genètica de cada persona. Permet analitzar 13 gens i fins a 48 variacions genètiques que influeixen en com es metabolitzen les substàncies o principis actius que s'utilitzen en els tractaments per a l'alopècia. Són més de 30 els que presenten eficàcia demostrada en el tractament capil·lar, però hem de saber quins són els més adequats per a cada persona.

Teknon-banner-blog-CAT. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CAT

Com s’ha de fer el test genètic capil·lar?

Es tracta d'una prova senzilla que podem realitzar a casa. En el vídeo t'explico com recollir la mostra pas a pas.

L'Institut Quirúrgic Capil·lar

L'Institut Quirúrgic Capil·lar té com a objectiu oferir solucions basades en l'excel·lència, l’honestedat i la innovació en relació amb els problemes estètics i de salut del cuir cabellut.


Imatge | Freepik.esEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Insertar comentario

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.