Fotolia_41378022_Subscription_XXLFotolia_41378022_Subscription_XXL
Especialidades y tratamientos clinica tenis teknonEspecialidades y tratamientos clinica tenis teknon

Especialitats

UNITAT DE MEDICINA I TRAUMATOLOGIA ESPORTIVA

Centrada a l'estudi de l'activitat física i de la seva repercussió a l'organisme.

Tenim una tasca preventiva, terapèutica i rehabilitadora amb l'objectiu de reduir el risc, augmentar la seguretat durant la pràctica esportiva i tractar de manera precoç les lesions per aconseguir una ràpida tornada a l'activitat.


UNITAT DE TRAUMATOLOGIA I CIRURGIA ORTOPÈDICA

Coneixem l'esport des de dins i sabem la tècnica que cal aplicar depenent del nivell de competició i edat de l'esportista.

Tractament quirúrgic i seguiment de la patologia de l'aparell locomotor i de les seves estructures associades, tant de les parts musculars, òssies o articulars.

Cirurgia de lesions agudes, cròniques i traumàtiques causades per la pràctica esportiva.


UNITAT DE DIAGNÒSTIC PER LA IMATGE

Diagnòstic, tractament i control de lesions.

Un diagnòstic precoç de la lesió és bàsic. Per aquest motiu comptem amb prestigiosos especialistes i avançats sistemes de diagnòstic per la imatge que identifiquen de la manera més ràpida i precisa possible la lesió de l'esportista.


UNITAT DE CARDIOLOGIA ESPORTIVA

Mitjançant la realització d'una valoració cardiològica integral, analitzem les adaptacions que el sistema cardiovascular desenvolupa en resposta a l'exercici i com aquestes adaptacions influeixen en el rendiment de l'esportista.


UNITAT DE FISIOTERÀPIA I REHABILITACIÓ

Treballem per garantir l'eficàcia i l'eficiència dels tractaments per tal d'aconseguir uns resultats òptims en el menor temps possible. Tractaments personalitzats on la teràpia manual és la base del tractament per aconseguir una volta segura i responsable a les rutines esportives.


UNITAT DE BIOMECÀNICA FUNCIONAL I PODOLOGIA

Amb l'objectiu d'identificar i tractar les afeccions del peu i de la marxa de l'esportista, ens ocupem de l'anàlisi de la marxa, del gest esportiu i de les alteracions dels suports per reduir la incidència de lesions i optimitzar el rendiment esportiu.


UNITAT DE FISIOLOGIA

Avaluem com l'organisme duu a terme les funcions físiques i químiques. Estudiem el comportament del cos durant l'activitat física. Analitzem les respostes fisiològiques immediates de l'organisme durant l'exercici com ara les reaccions musculars o el funcionament del metabolisme.

Implementem programes d'exercitació física per millorar la funció cardiorespiratòria, fortalesa, constitució del cos, resistència i flexibilitat muscular.


UNITAT DE NUTRICIÓ

A la Unitat de Nutrició estudiem la relació que hi ha entre els aliments, la salut i l'activitat física de cada pacient per elaborar una dieta individualitzada a les necessitats de cada persona.

La Unitat de Nutrició també s'encarrega de cobrir tots els cicles de l'esport: el descans, la fase activa i la de recuperació.

La nutrició consisteix a aprofitar els aliments que ingerim per mantenir les estructures de l'organisme i obtenir l'energia necessària per fer la nostra activitat.

També fem l'estudi sobre l'efecte dels nutrients sobre la salut i la malaltia de les persones.