Saltar al contingut

Tres articles del blog de Centro MédicoTeknon dedicats a la cura de la salut masculina

Arriba novembre, un mes destinat a conscienciar la población masculina de la importància de les revisions periòdiques, ja que el control i el diagnòstic precoç són essencials per a una bona salut.

cancer-prostata-teknon-bacelonacancer-prostata-teknon-bacelona

Segons la Societat Espanyola d'Oncologia Mèdica (SEOM) el càncer de pròstata serà el segon càncer més sovint diagnosticat a Espanya en 2021, amb 35.764 casos. Quant al càncer de testicle, la mateixa font indica que seran 1.329 els nous casos diagnosticats en 2021.

El càncer de pròstata és un dels principals problemes de salut que ha d'afrontar la població masculina. S'estima que 3 de cada 10 homes majors de 50 anys el patiran durant la seva vida.

Les armes més adequades per a combatre’l són la detecció precoç mitjançant proves específiques i el tractament multidisciplinari en un centre de reconeguda excel·lència.

Hem recollit tres articles relacionats amb la salut masculina que poden interessar-te

La Unitat de Tumors genitourinaris de Centre Mèdic Teknon

La Unitat de Tumors Genitourinaris de Centre Mèdic Teknon compta amb especialistes de prestigi internacional que l'ajudaran a prevenir, diagnosticar i triar el tractament més adequat en cada cas. Aquests professionals l'assessoraran i posaran especial èmfasi a resoldre les majors preocupacions derivades de la malaltia.

Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.