Per al Centro Médico Tekon és una greu i trista pèrdua el traspàs del Dr. Josep Baselga.

Va ser l’any 1999, quan el Dr. Baselga, fundador l’Institut Oncològic Teknon, va impulsar el canvi de paradigma de l’Oncologia en l’àmbit de la medicina privada apostant per l’excel·lència i dotant-se dels mitjans més avançats de tractament.

Va ser el responsable de la creació d’un equip professional i humà del més alt nivell que ha seguit la seva estela i mestratge més enllà de la seva brillant carrera professional i més enllà de les nostres fronteres.

"El Dr. Baselga ha estat un referent per a tots els que hem tingut el privilegi de treballar amb ell des dels inicis del seu projecte i al qual hem estat fidels tots aquests anys", explica el Dr.Raymond Miralbell, Cofundador de l’Institut Oncològic Teknon.

"Ni la distància ni les circumstàncies de la seva brillant carrera professional han impedit mantenir, tots aquests anys, un contacte professional fluïd i enriquidor per a tots nosaltres, els seus deixebles, en benefici dels pacients que tant sovint ens ha confiat per compartir amb ell la responsabilitat de llur tractament", contínua el Dr. Miralbell.

La seva absència ens mancarà, però els valors que va ens inculcar en el seu dia perduraran per tal que la seva memòria quedi marcada en el temps del que ha estat un abans i un després del tractament del càncer a casa nostra.


Centro Médico Teknon

Institut OncològicTeknon

Dr. Raymond Miralbell