Saltar al contingut

ALTER G. La màquina de córrer antigravetat que ajuda en la recuperació de cirurgies i lesions

Descobreix ALTER G: la cinta de córrer antigravetat que accelera la recuperació de lesions i cirurgies en reduir la càrrega del pes corporal, manté als pacients actius i es minimitza el risc d'atròfia muscular.

Clínica Tenis TeknonClínica Tenis Teknon

ALTER G és la cinta de córrer antigravetat que pot ajudar en la recuperació de les lesions que afecten les extremitats inferiors i a la columna lumbar.

Com funciona ALTER G?

Funciona mitjançant la reducció de la càrrega del pes corporal. El pacient se sent més lleuger del seu pes real en caminar, trotar o córrer, la qual cosa provoca una disminució en la tensió de les articulacions i dels músculs.

Aquesta cinta és especialment útil en la fase de readaptació i en la de recuperació del to muscular, és a dir, quan s'introdueix l'impacte.

La principal característica de l'ALTER G és que aconsegueix que el pacient minimitzi el pes que el terapeuta encarregat de la recuperació considera oportú. Així, el pacient no sent el seu pes corporal, la qual cosa li permet continuar caminant, trotant o corrent, encara que la lesió no estigui del tot curada. Com a conseqüència, es redueix el risc d'atròfia muscular i es milloren la mobilitat i la força.

Teknon-banner-blog-CAT. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CATEste enlace se abrirá en una ventana nueva

En quines situacions et pot ajudar l'ALTER G?

Aquesta màquina pot ser especialment útil en les fases finals de recuperació de les lesions musculars, en les cirurgies de meniscos, en les del lligament creuat anterior, de columna lumbar, en esquinços de turmell, lesions d'estrès ossi i de les fractures.

En cada cas es van aplicant protocols individualitzats que consisteixen en la reducció del pes i de la velocitat. A mesura que el pacient es va recuperant, el protocol va canviant, s'ajusten els paràmetres i s'adapten a les necessitats de cada persona.

ALTER G és clau en la recuperació de les lesions, perquè permet que el pacient es mantingui actiu durant el temps de la lesió. És apta per a esportistes i per a persones que no solen realitzar cap activitat esportiva.

La Clínica del Tennis Teknon

La Clínica Tennis TeknonEste enlace se abrirá en una ventana nueva és la primera clínica internacional dedicada a la recerca i prevenció de les patologies derivades de la pràctica del tennis.

Gràcies a un equip de professionals reconeguts en la medicina de l'esport i la tecnologia més avançada, la Clínica del Tennis és líder en l'àmbit de la salut esportiva integral.

El nostre principal compromís és la prevenció i rehabilitació de lesions esportives, amb un enfocament especial en aquells aficionats i professionals del tennis. Però més enllà de la rehabilitació, el nostre propòsit transcendeix cap a la promoció activa de la salut, buscant sempre millorar la qualitat de vida dels esportistes.

Insertar comentario

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.