Saltar al contingut

T'esperem a la Quarta Jornada en Atenció Multidisciplinària del Pacient Oncològic "Immunoteràpia en temps de COVID"

La pandèmia ens ha obligat a treure el nostre màxim potencial en benefici dels nostres pacients, especialment dels pacients oncològics.

Inmunoterapia-en-tiempos-de-covidInmunoterapia-en-tiempos-de-covid

Si ets professional de la salut i t'interessa la seva atenció, et convidem a la jornada "Immunoteràpia en temps de covid". Enguany, en format webinar en el qual pots dirigir les teves preguntes en directe als nostres ponents.

Les persones que pateixen càncer són pacients d'alta complexitat mèdica i requereixen l'atenció i coordinació dels diferents professionals de la salut (infermeria, psicologia, fisioteràpia i medicina) que han de treballar en equip per al tractament de la seva malaltia i de totes les patologies secundàries que vagin apareixent durant el procés.

En el context de la Covid-19, desenvoluparem els aspectes més rellevants d'adaptació, innovació i atenció sanitària que hem incorporat en l'Institut Oncològic Teknon i el Institute MYMEste enlace se abrirá en una ventana nueva, des d'una òptica multidisciplinària centrada en els nostres pacients.

L'oncòleg de l'Institut Oncològic Teknon Jaume Pujadas presenta la taula destinada a la immunoteràpia, una esperança per a pacients i oncòlegs. Parlaran Santiago Viteri, Carlos Cabrera i José Ignacio Toscas.

En la segona taula de la jornada, moderada pel psiquiatre Albert Majó, els especialistes Mónica Viñuales, Anna Belmonte i Natalia Juan, parlaran de teràpia en línia, salut mental dels pacients oncològics en temps de Covid-19 i la febre en aquests pacients.

El Dr. Juan Muñoz Ortego s'encarregarà de moderar la tercera i última taula. Les persones en tractament oncològic són altament sensibles i pateixen estrès, fatiga i dolor. Es parlarà de: nutrició, vitamina D, activitat física i d'acupuntura mèdica com a medicina de precisió en oncologia. Per a això, comptarem amb la participació de María Carrero, María Real i Esther Martínez.

Volem agrair als nostres patrocinadors: MSD Inventing for Life, Bristol Meyers Squibb, FAES Farma i Roche el seu suport, sense el qual aquesta jornada no seria viable.

T'hi esperem!

Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.