Saltar al contingut

15 Notícies protagonitzades el 2022 per Centre Mèdic Teknon

Arriba el final d'aquest 2022, l'any en què obtenim per setena vegada l'acreditació internacional Joint Commission, la qual cosa ens ha convertit en l'únic centre espanyol acreditat set vegades per l'organització internacional. A més d'aquesta gran notícia, el nostre centre i els seus professionals han protagonitzat grans notícies de les quals t'oferim una selecció.

Teknon 2022Teknon 2022

Arriba el final d'aquest 2022, l'any en què hem obtingut per setena vegada l'acreditació internacional Joint Commission, el que ens ha convertit en l'únic centre espanyol acreditat set vegades per l'organització internacional. A més d'aquesta gran notícia, el nostre centre i els seus professionals han protagonitzat grans notícies de les quals t'oferim una selecció.

En 2022 trobem el Centre Mèdic Teknon i als seus professionals en diferents rànquings amb prestigi internacional, des de la revista "Newsweek", que situa al nostre centre com un dels millors en el camp de l'Oncologia Mèdica del món, al Monitor de Reputació Sanitària, que ens situa com un dels millors centres sanitaris privats d'Espanya.

Volem donar les gràcies a tots els professionals que ho heu fet possible, també als pacients que dipositeu la vostra confiança en el nostre equip, un equip que també ha protagonitzat l'actualitat Teknon, gràcies a la seva participació en estudis, congressos i l'atenció de qualitat als nostres pacients, el centre de totes les nostres actuacions.

15 Notícies protagonitzades per Centre Mèdic Teknon el 2022

Assistència

L'Institut del Cor Quirónsalud Teknon es consolida com un dels centres cardiològics de referència d'Espanya

Instituto corazón teknonInstituto corazón teknon
Llegeix-ho aquíEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Superem les 200 operacions urològiques robòtiques

Urología teknonUrología teknonEs tracta del centre privat que ha dut a terme un volum més gran d'aquest tipus d'intervencions, amb una xifra semblant a la dels centres públics, gràcies a la qual és possible reduir els riscos associats a l'operació, així com les complicacions posteriors..
Llegeix-ho aquíEste enlace se abrirá en una ventana nueva
Recerca

La caracterització de les cicatrius després d'un infart de miocardi prediu el risc d'arrítmies malignes i de mort sobtada cardíaca

Antonio BerruezoAntonio Berruezo
L'estudi liderat per Antonio *Berruezo ha demostrat com la massa de canals de cèl·lules supervivents en la cicatriu és el paràmetre que millor s'associa amb l'aparició d'arrítmies malignes.
Llegeix-ho aquí

Un investigador espanyol de l'IBCC lidera l'assaig clínic internacional amb els resultats més positius en la història del càncer de mama

Breast cancer center TeknonBreast cancer center Teknon

Els resultats de l'estudi internacional Destiny Breast-03 liderat des d'Espanya pel Dr. Javier Cortés són "els més positius en la història del càncer de mama"

Llegeix-ho aquí

Completada amb èxit la primera ronda del nou assaig clínic, mitjançant el procediment Single Neodymium Magnet Anastomosi Procedure (SNAP)

TurróTurró

L'assaig clínic mitjançant el procediment "Single Neodymium Magnet Anastomosi Procedure (SNAP)", serveix per a tractar a persones que sofreixen obesitat que s'hagin sotmès en els últims cinc anys a una gastrectomia en màniga o sleeve gàstric i el resultat no hagi estat l'esperat (no haver perdut el 50% del pes).

Llegeix-ho aquí

Nou assaig clínic per a testar el primer baló intragàstric fabricat a Espanya

Blog Teknon balón gástricoBlog Teknon balón gástrico
La Unitat d'Endoscòpia Bariàtrica de Centre Mèdic Teknon arrenca un nou estudi amb el baló Stella, primer baló intragàstric manufacturat i dissenyat en a Espanya.
Llegeix-ho aquí

Investigadors de l'IBCC demostren que *trastuzumab deruxtecan combat les metàstasis cerebrals actives en pacients amb càncer de mama HER2 positiu

CortesCortes
"Neuro-Oncology" publica els resultats de l'estudi "DEBBRAH"
Llegeix-hoelo aquíEste enlace se abrirá en una ventana nueva

The New England Journal of Medicine’ publica l'estudi ‘KEYNOTE-355

Javier CortésJavier Cortés

Dr. Javier Cortés: "Per primera vegada un estudi demostra que la immunoteràpia millora la supervivència global en el càncer de mama més agressiu"

Llegeix-ho aquí

Reconeixements

Centro Médico Teknon, únic hospital d'Espanya a obtenir per setena vegada el segell daurat de la Joint Commission International

Joint Commission TeknonJoint Commission Teknon

La Joint Commission International és l'organització d'avaluació de qualitat i seguretat més exigent i amb més experiència i reconeixement mundial.
Llegeix-ho aquí

Centro Mèdic Teknon en el ‘top 20’ d'hospitals privats amb millor reputació d'Espanya

MRS 2022MRS 2022

Llegeix-ho aquí

Centre Mèdic Teknon entre els ‘World’s Best Hospitals 2022’ de "Newsweek"

Newsweek teknonNewsweek teknon

La prestigiosa revista "Newsweek" ha publicat l'última edició del seu rànquing World’s Best Hospitals 2022, que inclou per primera vegada a quinze hospitals del grup Quirónsalud, entre els quals Centre Mèdic Teknon

Llegeix-ho aquí

Centre Mèdic Teknon, entre els millors del món en oncologia, segons "Newsweek"

Newsweek teknonNewsweek teknon

Últim rànquing World’s Best Specialized Hospitals 2023 de la revista "Newsweek", que recull els millors centres del món en 10 especialitats mèdiques.

Llegeix-ho aquí

Compromís

Participem en un esdeveniment sobre salut mental per a adolescents barcelonins organitzat per la Fundació Quirónsalud

Salud mentalSalud mental

Jordi Sasot, cap de la Unitat de Paidopsiquiatría del Centre Mèdic Teknon, va ser un dels ponents de l'activitat divulgativa.

Llegeix-ho aquí

Centre Mèdic Teknon entre els premiats per la Fundació Quirónsalud en Cooperació Internacional

Ayudas QuirónsaludAyudas Quirónsalud

Cinc ajudes de 10.000 euros cadascuna, amb la finalitat de donar suport a projectes i iniciatives de cooperació internacional en matèria de salut realitzades en conjunt amb entitats socials que treballin en aquest àmbit i que comptin amb professionals de *Quirónsalud.
Llegeix-ho aquíEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Cuidem de la salut de l'elit del tennis mundial al Barcelona Openbank Sabadell 69è Torneig Conde de Godó

TenisTenis
Llegeix-ho aquí

Per a acabar, volem agrair a tots els professionals el seu excel·lent treball i implicació que han fet possible que Centre Mèdic Teknon sigui un dels centres privats destacats a Espanya i més enllà de les nostres fronteres.

Feliç any!

Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.