Saltar al contingut

Com és una intervenció d'augment mamari?

La cirurgia d'augment de pit és una de les intervencions estètiques més demandades entre les dones. El Dr. Vicente Paloma explica com es realitza aquesta cirurgia.

Intervención aumento de pechoIntervención aumento de pecho

En aquest article us explico la intervenció d'augment de pit en una pacient que va experimentar una pèrdua significativa de volum i flaccidesa en les mames després d'alletar al seu bebè per un període prolongat.

Factors que el cirurgià ha de tenir en compte en una intervenció d'augment de pit

El factor més important en el procediment és la relació entre la posició de l'arèola i el mugró en relació amb solc submamari, la qual cosa determina la tècnica quirúrgica que s'utilitzarà. La cirurgia d'augment de pit és simple tècnicament, però el diagnòstic és difícil a causa de les diferències en forma i grandària de cada mama.

En el cas de la pacient presentada en el vídeo, la posició del complex arèola-mugró és bona, la qual cosa implica que no és necessari extreure pell i que només es requereix l'aportació de volum a les mames. No obstant això, s'observa una particularitat en la forma del tòrax de la pacient, la qual cosa pot provocar que la pròtesi empenyi cap a la zona de l'arèola-mugró.

Per què és important realitzar un test previ per a determinar el gruix de la pell?

Primer cal marcar acuradament els límits de la dissecció per a col·locar la pròtesi mamària en la butxaca que s'ha dissenyat. En el 90% de les pacients primes, es realitza un test per a determinar si el gruix de la pell és inferior a 2 cm, i en aquest cas es col·loca la pròtesi sota el múscul. La dissecció del múscul pot ser baixa, mitjana o alta, i s'utilitza un pla dual del tipus 2 en la majoria dels casos.

La incisió en el solc submamarí té una longitud de 5 cm si la pròtesi és major de 350 grams, i de 4,5 cm en volums menors. S'ha d'evitar forçar l'entrada de la pròtesi per a no danyar les vores de la incisió. La fàscia muscular és important per a ancorar fermament la pròtesi al solc submamarí i evitar que es desplaci cap avall.

En el vídeo es mostra com s'utilitza el bisturí elèctric per a tallar el teixit sense causar sagnat. Una vegada s'aconsegueix el múscul pectoral, es disseca una mica la glàndula per a dissenyar una dissecció en un pla dual més alt o baix. La pròtesi es col·loca sota el múscul pectoral major i es realitza una maniobra per a dividir el múscul i fixar el pol lateral i el múscul a la glàndula.

Teknon-banner-blog-CAT. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CATEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Com és una intervenció d'augment de pit?

L'Institut Vicente Paloma

El Dr. Vicente Paloma Mora és una reconeguda autoritat en l'especialitat de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora nacional i internacional. Trobaràs més informació relacionada amb la intervenció d'augment de pit en el seu web pitEste enlace se abrirá en una ventana nueva, on disposes de més de 50 vídeos, més de 100 posts del blog i totes les respostes a les preguntes més freqüents sobre aquesta cirurgia.

Insertar comentario

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.