Saltar al contingut

La rinoplàstia en l'actualitat

El nas és una estructura facial molt complexa composta per diferents tipus de teixits com a os, cartílag, pell o mucosa. Tots aquests elements tenen una distribució i forma característics que poden modificar-se per a aconseguir els nostres objectius estètics i funcionals

rinoplastiarinoplastia

El nas és una estructura facial molt complexa composta per diferents tipus de teixits com a os, cartílag, pell o mucosa. Tots aquests elements tenen una distribució i forma característics que poden modificar-se per a aconseguir els nostres objectius estètics i funcionals.

Objectiu de la rinoplàstia
El nas ocupa un espai central en la cara, per la qual cosa algunes deformitats per insignificants que semblin poden ocasionar un complex en determinades persones. L'harmonia amb la resta d'estructures facials i la proporcionalitat en les seves dimensions són característiques que han d'analitzar-se en profunditat en cada cas, individualitzant de manera profunda segons cada pacient.

Com es duu a terme la rinoplàstia?
La infinitat de procediments disponibles del cirurgià plàstic per a modificar el nas inclou gestos quirúrgics destinats a la manipulació del cartílag i de l'os, fonamentalment.

Dins de les eines utilitzades per al tallat de l'os, recentment s'ha popularitzat la utilització del piezòtom o rinoplàstia ultrasònica. En efecte, la ja famosa rinoplàstia ultrasònica es tracta d'una rinoplàstia en la qual s'utilitza aquest instrument per a realitzar el tallat i modelatge de l'os. L'avantatge d'aquesta tecnologia és que s'aconsegueix un tallat molt precís. En si, solament és una tecnologia aplicada a una tècnica, no nous conceptes.

Malgrat la seva utilitat, també presenta alguns inconvenients com és la necessitat de realitzar un major desenganxament cutani per a poder introduir la peça de mà que és gruixuda. És per aquest motiu que és una tecnologia que utilitzem solament en grans reduccions de grandària del nas.

Vídeo rinoplàstia oberta Dr. Paloma

Vídeo Paloma. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaVídeo PalomaEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Teknon-banner-blog-CAT. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CATEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Conclusió

En definitiva, com esmentem l'inici de l'article, la rinoplàstia exigeix una anàlisi individualitzada i un tractament personalitzat per a aconseguir un resultat harmònic, estètic i funcional.

La tècnica quirúrgica a desenvolupar i el material necessari, incloent-hi el piezòtom, ha de valorar-se en cada cas segons el defecte/deformitat a tractar, ja que cadascun presenta avantatges i desavantatges en la seva utilització.

L'Institut de Cirurgia Plàstica Dr. Paloma

A l'Institut de Cirurga Plàstica Dr. PalomaEste enlace se abrirá en una ventana nueva, escolten les teves necessitats i desitjos, valoren les teves circumstàncies i treballen per a aconseguir la millor versió de tu.

El seu principal objectiu és la satisfacció dels pacients amb el resultat obtingut. El seu compromís amb la qualitat i l'excel·lència és una constant en el seu treball. Un fet que ve avalat per més de 30 anys d'experiència, i per les acreditacions obtingudes.

Insertar comentario

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.