festaestiuparellesfestaestiuparellesMés de 700 persones van acudir a la festa d'estiu d'enguany, celebrada el passat dimecres 20 de juny. Podeu veure les imatges de la festa en aquest enllaçEste enlace se abrirá en una ventana nueva, un cop dins cal clicar a Entrar como Cliente i posar la contrasenya 5ACfiestateknon https://anacazorla.pixieset.com/Este enlace se abrirá en una ventana nueva (per descarregar fotografies ho podeu fer posant el PIN: 2622)

Conduït per la presentadora Elisabet Carnicé, i amb la novetat del concurs #ParellesInsòlites, l'acte va permetre també fer balanç dels assoliments del darrer any, amb un vídeo resum, i agrair, en veu del director del centre, el Dr. José Luis Simon, l'esforç de tots i cadascun dels professionals per les fites aconseguides. Seguidament, el Dr. Simon juntament amb la Dra. Leticia Moral Iglesias, directora general d'Assistència, Qualitat i Innovació de Quironsalud, van fer entrega dels Premis Tu Fas Teknon (veieu notícia:www.teknon.es/es/actualidad-32fc1/farmaceutic-daniel-serrano-i-neuroleg-hari-bhathal-guanyadoEste enlace se abrirá en una ventana nueva

festaestiuparelles3festaestiuparelles3Del concurs #ParellesInsòlites es van aconseguir més de 120 parelles, de les quals 10 van resultar premiades amb una targeta Amazon per a cada integrant per valor de 30€.

Esperem tornar-vos a veure a tots i totes l'any vinent amb la celebració dels 25 anys del centre!