• DR.-VICENTE-RIAMBAUDR.-VICENTE-RIAMBAUEl Dr. Vicenç Riambau ha estat elegit Acadèmic Corresponent de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (RAMC). El proper dimarts 3 d'octubre, a les 19 h., es farà l'acte del seu ingrés a la seu de la RAMC del Carrer del Carme 47 de Barcelona. Hi esteu convidats.
  • El mateix doctor Riambau va ser convidat per la Universitat d'Stanford per a participar com a ponent en el marc dels actes de celebració del 25è aniversari de la primera Endopròtesi Aòrtica implantada als EEUU. El Dr. Riambau va impartir la conferència titulada "Current Status of TEVAR for Descending Thoracic Aortic Aneurysms". Altres il·lustres pioners i experts mundials com Juan Parodi, Thomas Fogarty, entre d'altres, van ser també convidats per l'amfitrió Profesor Dr. Mike Dake.

  • llibrellibreEl Dr. Ferran Mascaró presenta el llibre "Diez generaciones médicas de una familia catalana"Este enlace se abrirá en una ventana nueva. L´acte de presentació del llibre tindrà lloc el dilluns 9 d´octubre de 2017 a les 19 h a la Sala d´Actes del CoMB (Pg. Bonanova, 47 Barcelona). Hi esteu convidats.
  • La Barcelona Macula Foundation (BMF), amb el seu director mèdic Dr. Jordi Monés MD PhD al capdavant, formen part de l'exposició Top Ciència del Cosmocaixa. RetinaRetinaEn aquest espai es mostren les investigacions que porten a terme amb l’objectiu d’aturar les diferents patologies visuals que condueixen a la ceguesa i que, a dia d’avui, són encara incurables. La BMF també treballa per regenerar la retina danyada per la DMAE (Degeneració Macular Associada a l’Edat), la malaltia de Stargardt o la Retinosis pigmentaria (RP). Al Top Ciència s'explica amb detall els processos que s’estan duen a terme en les tasques d’innovació mèdica i es mostra de manera pedagògica i interactiva els camins que la lluita contra la ceguesa està definint. http://agenda.obrasocial.lacaixa.es/-/retina-nuevos-tratamientos-para-curar-la-cegueraEste enlace se abrirá en una ventana nueva