Saltar al contingut

El més destacat del mes de juliol a Centro Médico Teknon

Bones notícies per a les pacients amb càncer de mama, i per a pacients i professionals de Quirónsalud, reconeguda com a companyia sanitària amb millor reputació corporativa a Espanya 2022.

"The New England Journal of Medicine" publica l'estudi KEYNOTE-355

actualidad-julio-teknonactualidad-julio-teknon

Investigadors de l’International Breast Cancer Center (IBCC) lideren l’estudi internacional KEYNOTE-355 recentment publicat a "The New England Journal of Medicine".

Per primera vegada, es demostra que l'addició d'un tipus d'immunoteràpia, pembrolizumab, a la quimioteràpia de primera línia millora un 27% la supervivència global de les pacients amb càncer de mama triple negatiu avançat amb expressió de PD-L1. Així, es posiciona com un nou tractament estàndard per a aquesta població de pacients.

Es tracta de l'avanç terapèutic més important dels últims deu anys en el càncer de mama triple negatiu avançat dins del camp de la immunoteràpia


Quirónsalud, companyia sanitària amb millor reputació corporativa d'Espanya en 2022

MercoMerco

Quirónsalud és la companyia sanitària amb millor reputació corporativa d'Espanya, segons l'últim rànquing de Merco Empreses i Líders 2022 presentat aquest dimecres, que situa per primera vegada el grup en el top 30 d'empreses més prestigioses del nostre país.


Centre Mèdic Teknon supera les 200 operacions urològiques robòtiques

UrosUros

Es tracta del centre privat que ha realitzat un major volum d’aquestes intervencions, que permeten reduir els riscos associats a l'operació, així com les complicacions posteriors.
Gràcies a un acord amb l'equip d’Uros Associats, Centre Mèdic Teknon pot oferir aquesta cirurgia robòtica i manejar unes xifres d'atenció semblants a les d'un centre públic de similars característiques.
Per saber-ne més

Teknon-banner-blog-CAT (1). Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CAT (1)Este enlace se abrirá en una ventana nueva


Nou assaig clínic per a testar la primera baló intragàstric fabricat a Espanya

BariàtricaBariàtrica

La Unitat d'Endoscòpia Bariàtrica de Centre Mèdic Teknon, reconeguts especialistes metges a nivell internacional en el tractament del sobrepès i l'obesitat, arrenca un nou estudi amb el baló Stella, el primer baló intragàstric manufacturat i dissenyat a Espanya.

El baló és el primer que compta amb un dispositiu annex d'implantació com a guia que en facilita la col·locació.


Investigadors de l’IBCC demostren que trastuzumab deruxtecan combat les metàstasis cerebrals actives en pacients amb càncer de mama HER2 positiu

Metastasis cerebralesMetastasis cerebrales

Investigadors de l’International Breast Cancer Center lideren l'estudi DEBBRAH, el primer a demostrar que el tractament amb trastuzumab deruxtecan també és actiu davant de les metàstasis cerebrals actives de pacients amb càncer de mama avançat HER2+. Es tracta d'un nou pas, molt rellevant, en la recerca amb aquest fàrmac, que torna a evidenciar el seu enorme potencial terapèutic.

Llegeix-ho aquí

Ho pots veure a YoutubeYoutubeYoutube

Desccobreix l’experiència de Patricia AlconchelEste enlace se abrirá en una ventana nueva y David UbiedoEste enlace se abrirá en una ventana nueva, infermers de Centro Médico Teknon. A més, el nostre Compromís amb la seguretat dels pacients de la mà d’Esther VilchezEste enlace se abrirá en una ventana nueva, infermera gestora de casos i l’aportació d’Elia SasotEste enlace se abrirá en una ventana nueva a la campanya Stay Healthy, per a la promoció de la salut mental en l’adolescència.

Centro Médico Teknon als Mitjans

Succeirà al setembre

II Edició col·loquis en cardiologia (col·loqui 3) Avanços en el tractament farmacològic de la Insuficiència Cardíaca. Nous escenaris terapèutics

22 e setembre - 19.30 h

En el blog


Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.