Saltar al contingut

10 Consells per prevenir accidents infantils a l'estiu

A l'estiu canvien les activitats infantils en el temps d'oci. El contacte amb la natura, els banys a platges i piscines, i les diferents activitats a l'aire lliure fan més probables accidents que podem evitar seguint algunes recomanacions i puguem, així, gaudir d'unes vacances familiars sense sobresalts.

Prevención accidentes infantiles verano TeknonPrevención accidentes infantiles verano Teknon

Aquí tens 10 consells per prevenir accidents infantils aquest estiu. Les activitats a l'aire lliure són divertides, apropiades i saludables; encara que també les que més accidents provoquen. Per això, és important la supervisió d'una persona adulta sempre.

10 Consells per prevenir accidents infantils a l'estiu

Platja i piscines

Un dels destins estrella de l'estiu és la platja. Un lloc en el qual, si tenim en compte les recomanacions pel que fa a seguretat infantil, petits i grans poden passar un dia genial.

També les piscines son llocs en què els més petits gaudeixen alhora que alleugen la calor. lugares. Aquí trobaràs recomanacions per prevenir accidents a la piscina.

Recorda que sempre han d'estar supervisats per una persona adulta.

Patinets, bicicletes i patins

L'estiu és l'època ideal per a gaudir d'aquestes activitats. El casc és imprescindible i és molt recomanable usar proteccions per als seus colzes i genolls.

Finestres i balcons

Assegura't que no hi ha cadires o objectes que permetin als petits pujar-se i abocar-se a finestres obertes. El risc de caigudes és alt.

Consum d'aigua

És recomanable beure l'aigua embotellada, sobretot si no es coneix la qualitat de la qual ens trobem en el viatge o dubtem de la seva potabilitat.

Pirotècnia

És comú que en festes s'usin petards o es llancin coets. Quan es tracta de nens és necessari que es prenguin les precaucions necessàries i que siguin adequats a la seva edat, per a evitar cremades, lesions acústiques o oculars i, fins i tot, possibles amputacions.

Barbacoes i focs

A l'estiu són comuns les barbacoes entre família i amics. És possible que els petits vulguin participar-hi i és important evitar que s'hi acostin massa.

Electricitat i aigua

És normal que nens i nenes caminin descalços o que estiguin mullats, si acaben de donar-se un bany. És essencial vigilar que no manipulin cap endoll, cable o aparell elèctric sense calçar-se i assecar-se bé.

Aglomeracions

Si s'acudeix a concerts, festes o fires en les quals hi ha molta gent, és imprescindible no deixar anar els més petits, ja que es desorienten fàcilment. En qualsevol cas, i també per als més grans, convé establir un punt de trobada en el qual reunir-se en cas de pèrdua.

Teknon-banner-blog-CAT. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CATEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Mòbil de contacte

És recomanable que els nens més grans memoritzin el telèfon d'un adult i, en qualsevol cas, és també ho és que els més petits portin una polsera amb el número de telèfon de contacte, també el poden dur anotat en la mateixa mà o al braç.

I si viatges...

Aquí tiens unes recomanacions per viatjar amb nens en avió, barco, tren i cotxe. A més, et recomanem que te'n duguis aquesta petita farmaciola que et pot ajudar en el cas que es produeixin petits accidents.

Botiquín para viajar con niñosBotiquín para viajar con niños

El Servei de Pediatria a Centro Médico Teknon

La salut dels teus fills és el més important per a nosatres, per això a Centro Médico Teknon comptem amb un equip d'especialistes en Pediatria reconeguts internacionalment. A més, disposem d'infraestructura i tecnologia avantguardista que ens permeten tractar qualsevol especialitat i realitzar tot tipus de cirurgies pediàtriques.


Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.