Saltar al contingut

Quan es considera que un bebè és prematur?

Avui, Dia Mundial de la Prematuritat, recordem que cada any neixen en el món prop de 15 milions de bebès prematurs, a Espanya més o menys 1 de cada 10 parts són de manera prematura.

Prematuridad Centro Médico TeknonPrematuridad Centro Médico Teknon

En el món, cada any neixen prop de 15 milions de bebès prematurs, a Espanya prop d'1 de cada 10 parts són de manera prematura.

Quan un bebè és prematur?

Es considera que un nounat és prematur quan neix abans de la setmana 37 de gestació. Dins de la prematuritat, existeix una classificació en relació amb les setmanes de gestació que correspon a prematur extrem, moderat i tardà. Això suposa immaduresa en tots els òrgans del bebè i comporta a una sèrie de patologies que incideixen més en aquests nens i nenes, i en alguns casos seqüeles en el seu desenvolupament.

El model d'atenció a la prematuritat del Centre Mèdic Teknon

El model d'atenció al nounat prematur que volem aconseguir en el Centre Mèdic TeknonEste enlace se abrirá en una ventana nueva és de màxima personalització amb immediatesa i alts estàndards de qualitat, on el bebè i els seus pares són els protagonistes i són els qui marquen principalment tot el procés d'atenció. El qual és dinàmic depenent de les necessitats del dia a dia.

Percebem tot el nucli familiar com a eix fonamental, no sols el nounat és el nostre pacient, sinó també els seus pares que reben un suport continu de tots els professionals que s'impliquen en el tractament, cures i prevenció de possibles seqüeles.

Teknon-banner-blog-CAT. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CAT

Lactància materna i pell amb pell al Centre Mèdic Teknon

Promovem la lactància materna i el mètode cangur per a assegurar al bebè un adequat desenvolupament, amb cures centrades en l'evidència científica i acompanyem als pares fomentant el rol parental perquè no se sentin en cap moment separats dels seus bebès preservant la privacitat, l'empatia, la informació contínua i transparència. Per a disminuir, així, l'estrès durant l'estada hospitalària.

Insertar comentario

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.