Saltar al contingut

Com pot ajudar-te el lífting facial i de coll a corregir els signes d'envelliment?

A mesura que envellim, la pell i els teixits subjacents perden la seva elasticitat, la qual cosa condueix a arrugues, flaccidesa i pèrdua de volum. Un lífting facial i de coll pot ajudar-te a corregir aquests signes d'envelliment.

Lifting facialLifting facial

El lifting facialEste enlace se abrirá en una ventana nueva, també conegut com ritidectomia, és un procediment quirúrgic dissenyat per a rejovenir l'aparença del rostre i el coll. A mesura que envellim, la pell i els teixits subjacents perden la seva elasticitat, la qual cosa condueix a arrugues, flaccidesa i pèrdua de volum.

El lífting millora notablement el nostre aspecte i ens retorna el to a la pell i els relleus facials, la qual cosa proporciona un efecte de rejoveniment i vitalitat que el temps havia fet desaparèixer.

En funció de les àrees de la cara que es vulguin millorar, l'èmfasi en les zones més afectades, la col·locació i extensió de les incisions, l'ús o no de tècniques complementàries (cirurgia de parpelles, augment de pòmuls, etc.) i la durada de l'operació, s'aplicaran unes tècniques o altres. En aquest sentit, és clau escoltar cada pacient.

Un lífting facial realitzat per cirurgians experts pot corregir aquests signes d'envelliment amb uns resultats naturals i molt duradors.

Com pot ajudar-te el lífting facial i de coll a corregir els signes d'envelliment?

  • Rejoveniment natural: en tibar la pell i els teixits subjacents, el lífting facial i de coll ofereix un aspecte més jove i fresc. A diferència d'alguns tractaments no quirúrgics, els resultats són més naturals i duradors.
  • Millora de la confiança i l'autoestima: un aspecte més jove i rejovenit pot tenir un impacte significatiu en l'autoconfiança. Els pacients sovint reporten una millora en aquest sentit després del procediment.
  • Reducció d'arrugues i línies d'expressió: el procediment suavitza les arrugues i línies d'expressió, especialment al voltant de la boca i els ulls, oferint un rostre més llis i ferm.
  • Contorn millorat del rostre i el coll: El lífting facial i de coll redefineix el contorn d'aquestes àrees, eliminant la flaccidesa i creant línies més definides i elegants.

Com es realitza?

El procediment de lífting facial i de coll es realitza baix anestèsia general, la qual cosa assegura la màxima comoditat del pacient. Es realitzen incisions estratègiques, generalment al voltant de la línia del cabell i darrere de les orelles, per a accedir als teixits subjacents. Després, es reposicionen i tiben els teixits, s'elimina l'excés de pell, i se suturen les incisions.

Recuperació i cures postoperatòries

La recuperació d'un lífting facial i de coll requereix cures específiques: controls regulars i assessorament sobre cures a casa, per a assegurar una recuperació òptima i resultats satisfactoris.

Durant les primeres hores poden ser necessaris alguns analgèsics addicionals.

És aconsellable no fer esforços i, si és possible, descansar una setmana fins al dia en què es retirin els punts. En unes dues setmanes la inflamació es normalitza i desapareixen els hematomes.

Teknon-banner-blog-CAT. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CATEste enlace se abrirá en una ventana nueva

L'Instituto Ana Torres a Centro Médico Teknon

L'Instituto Ana TorresEste enlace se abrirá en una ventana nueva cada pacient és únic i mereix un enfocament personalitzat. Durant la visita, s'avalua de forma detallada per a entendre les necessitats específiques i expectatives de cada persona, la qual cosa ens permet crear un pla quirúrgic que s'adapta perfectament a les seves característiques facials i objectius estètics.



Insertar comentario

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.