Saltar al contingut

Dr. Javier Nadal. 25 anys a Centre Mèdic Teknon

Entrevistem Javier Nadal, ginecòleg i obstetre, i director de l'Institut de Radiofreqüència de Miomes amb motiu dels seus 25 anys en Centre Mèdic Teknon

Entrevistem Javier Nadal, ginecòleg, obstetra, i director de l'Institut de Radiofreqüència de MiomesEste enlace se abrirá en una ventana nueva, amb motiu dels seus 25 anys a Centre Mèdic Teknon.

Nascut en una família de nou germans, el Dr. Nadal sempre va mostrar curiositat sobre l'embaràs i la salut de la dona, i va decidir dedicar-se a la medicina i especialitzar-se en ginecologia i obstetrícia a l'Hospital de *Sant Pau. La seua passió per la fertilitat li va portar a formar-se en tècniques de fecundació in vitro en el Greater Baltimore Medical CenterEste enlace se abrirá en una ventana nueva. A la tornada dels Estats Units, va decidir instal·lar-se en Centre Mèdic Teknon, d'això fa ja 25 anys.

Acabat d'arribar de la 9a Reunió Nacional de Grups d'Interès de la Societat Espanyola de FertilitatEste enlace se abrirá en una ventana nueva, del Comitè d'Ètica del qual forma part, el Dr. Javier Nadal considera apassionants els reptes ètics i morals que presenta l'especialitat, uns reptes davant els quals és imprescindible una reflexió exhaustiva i multidisciplinària.

Amb motiu de les seves noces de plata a Centre Mèdic Teknon, li hem preguntat per què es va decidir per aquesta especialitat, com van ser els seus inicis en el nostre centre, quins són els reptes als quals s'enfronta la seva especialitat, i com valora la seva experiència en la clínica que ben aviat complirà 30 anys. A més, ens ha parlat de radiofreqüència per a tractar els miomes, una tècnica innovadora no invasiva.

Volem felicitar el Dr. Nadal pels seus 25 anys amb nosaltres i agrair-li el seu compromís amb l'especialitat, amb les pacients i amb la nostra institució.

Javier Nadal, 25 anys a Centre Mèdic Teknon


demana cita a Centrre Mèdic Teknon. Este enlace se abrirá en una ventana nuevademana cita a Centrre Mèdic TeknonEste enlace se abrirá en una ventana nueva


Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.