Saltar al contingut

El més destacat de juliol del 2023 a Centre Mèdic Teknon

La Clínica del Tennis Teknon, protagonista del mes de juliol. L'equip que dirigeix el Dr. Ángel Ruiz Cotorro ha vetllat per la salut dels tennistes que han participat en Challenger Open Castella i Lleó Vila del Espinar i al Madrid Premier Padel P1

Julio 2023 Centro Médico TeknonJulio 2023 Centro Médico Teknon

Quirónsalud, Servei Mèdic Oficial del Madrid Premier Padel P1

Clinica Tenis TeknonClinica Tenis Teknon

Durant tot el torneig, un equip de Quirónsalud capitanejat pel Dr. Ángel Ruiz Cotorro, director de la Clínica Tennis Teknon, ha estat present al Madrid Sorra vetllant per la salut de tots els integrants del quadre femení i masculí.

Per saber-ne més

Quirónsalud, Servei Mèdic Oficial de l'ATP Challenger Open Castilla y León Villa de El EspinarClinica Tenis TeknonClinica Tenis Teknon

Un equip de Quirónsalud pertanyent a la Clínica Tennis Teknon, que dirigeix el Dr. Ángel Ruiz Cotorro, responsable metge de la Real Federació Espanyola de Tennis, ha estat present durant tot el torneig i ha vetllat per la salut de tots els jugadors del quadre femení i masculí.

Per saber-ne més

Seguretat del pacient Centre Mèdic TeknonSeguretat del pacient Centre Mèdic Teknon

Protecció radiològica en radiodiagnòstic: quan usar protectors?

Seguridad del Paciente RXSeguridad del Paciente RX

En el camp del radiodiagnòstic ha sorgit un canvi de paradigma quant a l'ús de protectors contra la radiació en determinats procediments. Segons les recomanacions de consens emeses per especialistes en radiologia, l'ús d'aquests dispositius de protecció no és necessari en la majoria dels casos i pot fins i tot obstaculitzar l'obtenció d'imatges de qualitat.

Per saber-ne més

Centre Mèdic Teknon als mitjans

Ho trobaràs al blog

Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.