Saltar al contingut

Reconstrucció de la paret abdominal: descobreix en què consisteix l'abdominoplàstia

Moltes persones després d'embarassos o pèrdues importants de pes presenten una alteració de la paret abdominal que en requereix la reconstrucció. L'abdominoplàstia millora el contorn abdominal, permet reconstruir la paret abdominal i reduir el greix i la pell redundant de l'abdomen.

abdominoplastia-teknonabdominoplastia-teknon

Els embarassos, sovint seguits de distensió de la musculatura abdominal, variacions de pes i desordres hormonals contribueixen a la formació d'un abdomen poc estètic o amb deformitats.

Si estàs considerant sotmetre't a una intervenció quirúrgica per a la reconstrucció de la paret abdominal, l'abdominoplàstia pot ser la millor opció.

Per què serveix l'abdominoplàstia?

L'abdominoplàstia permet reconstruir la paret abdominal, reduir el greix i aconseguir rejovenir l'aspecte d'una zona que degut al pas del temps, embarassos o canvis de pes pot estar molt deteriorada.

A més, permet reconstruir petites hèrnies abdominals i reforçar la paret abdominal amb malles o sutures.

En què consisteix l'abdominoplàstia?

L'abdominoplàstia és una cirurgia reconstructiva de la paret abdominal que consisteix en l'extirpació de la pell i el greix per sota del melic, i la sutura posterior la musculatura, si cal, per realçar la cintura i reforçar la paret abdominal.

Després d'una abdominoplàstia, la cicatriu quedi totalment dissimulada per la roba interior o biquini.

Com es realitza l'abdominoplàstia?

La intervenció es realitza a quiròfan, sota anestèsia general o epidural. Requereix, en la majoria dels casos, un o dos dies d'hospitalització i de vegades s'acompanya d'una liposucció, sobretot a la zona dels flancs i laterals de l'abdomen, per afinar la cintura.

Comença amb un tall al baix ventre que allarga fins i tot, segons la pell redundant. Després de separar els plans, es cus la musculatura, es fan uns punts de plicatura entre els dos rectes de l'abdomen.

Es retira la pell sobrant i se situa el melic on correspongui.

L'experiència de les pacients

L'Institut Ana Torres

A l'Institut Ana TorresEste enlace se abrirá en una ventana nueva trobaràs un enfocament holístic de la malaltia que inclou un acompanyament a totes les fases, des del diagnòstic clínic fins a la cirurgia, passant pels consells nutricionals i d'exercici de forma personalitzada, els tractaments complementaris i el suport logístic i de coordinació.

Teknon-banner-blog-CAT. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CATEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Insertar comentario

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.