Saltar al contingut

Reserva't el dia i descobreix amb els nostres experts com i per què deixar de fumar

El 31 de maig a les 19.00 h t'esperem la jornada en línia "Tabaquisme. Una Pandèmia que es pot prevenir a les nostres mans".

Save the date Jornada Tabaquismo TEKNONSave the date Jornada Tabaquismo TEKNON

Amb l'objectiu de conscienciar la societat dels efectes nocius i letals de consumir tabac i la necessitat de buscar el suport dels professionals sanitaris per tractar amb èxit l'hàbit tabàquic, l'OMS ha triat el 31 de maig per a celebrar el Dia Mundial sense Tabac.Este enlace se abrirá en una ventana nueva

La pandèmia ha portat a milions de fumadors i fumadores a afirmar que desitgen deixar-ho, per aquest motiu, el lema de l'OMS d'enguany és "Compromet-te a deixar-lo i mantingues-te ferm en el teu compromís".

A Espanya, el tabac causa més de 50.000 morts anuals, la qual cosa representa el 13% de totes les morts.

Fumar tabac és la principal causa del càncer de pulmó, responsable de més de dos terços de les morts per aquesta malaltia a tot el món i per altres malalties com la bronquitis crònica, l'emfisema pulmonar i el càncer de faringe. Per si això fos poc, és també el factor de risc cardiovascular més important, ja que la incidència de la patologia coronària en els fumadors és tres vegades major que la resta de la població.

Acabar amb aquesta dramàtica situació que es pot prevenir està en mans de les institucions sanitàries i dels seus professionals per conscienciar la població del perill i oferir l'ajuda necessària per tractar la seva malaltia i fer costat als nostres pacients perquè deixin de fumar i aconsegueixin un estil de vida saludable lluny del fum del tabac.

Jornada "Tabaquisme. Una Pandèmia que es pot prevenir a les nostres mans"

El 31 de maig comptarem amb les doctores Lisbeth Hernández Márquez, pneumòloga i responsable de la Consulta de Tabaquisme de l'Hospital El Pilar Quirónsalud de Barcelona, Elena Navarro, metgessa del Servei de Medicina Interna i responsable de la consulta de tabaquisme de l'Hospital Universitari Dexeus Quirónsalud de Barcelona i la infermera Marta García Sánchez, responsable d'infermeria de la Consulta de Tabaquisme de l'Hospital El Pilar Quirónsalud de Barcelona. L'activitat finalitzarà amb el panell de discussió "Què han de saber els nostres pacients per a deixar de fumar amb èxit?" En el qual l'audiència hi podrà participar.

Reserva't el dia

  • Dia: 31 de maig
  • Hora: 19.00

La Unitat de Deshabituació Tabàquica Centre Mèdic Teknon

En la Unitat de Deshabituació Tabàquica de Centre Mèdic Teknon t'ajudem a deixar de fumar seguint les evidències científiques més actuals.

El nostre tractament per a deixar de fumar està dirigit a les persones que vulguin deixar-lo, independentment de la seva edat i de les patologies concomitants que presenti.


Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.